Prodej vily, Rudná, Na Panském, 562 m2

Na Panském, Rudná

31 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 152 455 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Rudné

Informace k domu

Prostorný rodinný dům v Rudné u Prahy – Luxusní bydlení v dokonalé lokalitě pro rodinu i podnikání

Představujeme vám výjimečnou příležitost koupě rodinného domu o rozloze 561,9 m2 s krásně upraveným pozemkem o velikosti 698 m2, nacházejícího se v oblíbené lokalitě Rudná u Prahy. Tento dům nabízí kombinaci vysokého standardu bydlení, moderního vybavení a výjimečné polohy – vše, co potřebujete pro pohodlný a harmonický život.

Jedinečná zahrada – vaše soukromá oáza klidu a relaxace
Dům je obklopen pečlivě udržovanou zahradou se vzrostlou zelení a perfektní orientací na slunce. Sluneční paprsky prochází zahradou během celého dne, což vytváří příjemné prostředí nejen pro relaxaci, ale i pro večerní posezení. Zahrada je skutečnou oázou, kde najdete přírodní jezírko s KOI kapry a sofistikovanou filtrací. Velký bazén, vyhřívaný tepelným čerpadlem a solárními trubicovými kolektory, je doplněn o LED osvětlení, které večer dotváří kouzelnou atmosféru. Závlahový systém se stará o bezstarostnou údržbu zahrady.

Prostor a flexibilita pro vaši rodinu či podnikání
Tento dům nabízí dostatek prostoru a skvělé možnosti pro dvougenerační bydlení nebo propojení domova s podnikáním. Díky možnosti rozdělení na tři samostatné bytové jednotky poskytuje flexibilitu, která uspokojí různé potřeby vaší rodiny i podnikání.

Interiér domu je navržen s důrazem na kvalitu a komfort. V ložnicích a pracovně vás okouzlí nové dřevěné podlahy, podlahové vytápění v koupelnách a kuchyni zase zaručuje příjemný komfort. Prostorné obývací místnosti s parketovou podlahou a krbem JOTUL jsou ideálním místem pro společné chvíle s rodinou nebo přáteli.

Garáž nabízí místo pro tři auta, včetně dílny a přípojky na 380V. Další auto lze pohodlně zaparkovat na pozemku před domem.

Energetická efektivita a moderní technologie
Dům je vybaven moderními technologiemi, které zajišťují úsporu nákladů až o 50 %. Izolace Baumit Resolution, dva plynové kotle, solární panely o výkonu 10 kW a úsporný tepelný systém přináší vysokou energetickou efektivitu, která nejen šetří náklady, ale také zajišťuje komfortní klima po celý rok.

Bezpečnostní systém Jablotron chrání vaši rodinu, zatímco centrální vysavač usnadňuje každodenní úklid. V tomto domě se snoubí estetika, komfort a moderní technologie, které poskytují jedinečný životní styl.

Lokalita Rudná u Prahy – dokonalé spojení klidu a pohodlí městského života
Rudná u Prahy je nejen oázou klidu a přírody, ale také skvěle dostupnou lokalitou. Díky blízkosti Prahy a výborné infrastruktuře máte na dosah všechny výhody velkoměsta. Jen pár minut autem nebo hromadnou dopravou a jste na metru Zličín či v obchodním centru OC Zličín. Letiště Václava Havla i outlet POP Airport jsou snadno dostupné, což ocení zejména ti, kdo často cestují.

Město Rudná nabízí kompletní občanskou vybavenost. Najdete zde vše, co potřebujete pro pohodlný život – od obchodů, jako je italský velkoobchod a restaurace Cortelazzi Food Service, po školy (včetně sportovní..

Parametry domu

Cena
31 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Na Panském, Rudná
ID
00014
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
562 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
698 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Štěpán Hladký

Štěpán Hladký

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Rudné (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti