Prodej rodinného domu, Poříčí nad Sázavou, 139 m2

Poříčí nad Sázavou

9 726 730 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 46 355 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Poříčí nad Sázavou

Informace k domu

Toužíte po romantickém domě v úchvatném prostředí malebného městečka, pod lesem, půl hodiny od Prahy s možností dopravy autem nebo vlakem? V tom případě pro vás máme řešení.

Nabízíme novostavbu nízkoenergetického rodinného domu v Poříčí nad Sázavou s dispozicí 5+1 s podlahovou plochou 139,3 m2.

Rodinný dům Romance je určen pro pohodlný život až 5 členné rodiny. Bohatý vnitřní prostor zahrnuje v přízemí obývací pokoj s prakticky odděleným kuchyňským koutem a v patře ložnici a 2 dětské pokoje. Součástí rodinného domu je zádveří se šatnou, technická místnost, samostatné WC a samostatná koupelna.

Dům bude za uvedenou cenu kompletně stavebně dokončen, je plně funkční vytápění i osvětlení domu. Je připraven k individuálnímu výběru interiéru - obkladů, dlažeb, zařizovacích předmětů, podlahových krytin a interiérových dveří a nový majitel si jej může dokončit podle svých představ. Případně je možné si dokončení interiérových prací přiobjednat - zajistíme pro vaše pohodlí dokončení celé stavby na klíč.

V Poříčí nad Sázavou je základní občanská vybavenost, obchody, služby, lékaři. Plně vybavený je nedaleký Benešov nebo Čerčany.

Dům i pozemek budete kupovat přímo, bez zprostředkovatelů a bez dalších nákladů na provize realitní kanceláři.

Lokalita bude zasíťovaná a připravená k zahájení výstavby ve 3. kvartále 2025.

Máte tedy dostatek času na návštěvu Centra vzorových domů a pečlivou přípravu vašeho vysněného projektu.

Na čísle uvedeném níže si objednejte návštěvu vzorového domu a projekt zdarma.

Uvedená cena je včetně pozemku a DPH. Součástí ceny není dodávka spodní stavby.

Doba výstavby je 3 - 4 měsíce.

Parametry domu

Cena
9 726 730 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Poříčí nad Sázavou
ID
01442
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
139 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
1025 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Radek Panchartek

Ing. Radek Panchartek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Poříčí nad Sázavou?

Podobné nemovitosti