Prodej pozemku, Kyšice, Hrádecká, 974 m2

Hrádecká, Kyšice

Doporučené firmy v Kyšicích

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k pozemku

Prodej pozemku 974 m², Kyšice u Plzně

Nabízíme Vám ke koupi velmi pěkný stavební pozemek určený pro výstavbu rodinného domu. Jedná se o jedinečnou parcelu přímo na návsi obce Kyšice, která leží jen 9 km od Plzně, s výbornou dopravní dostupností do krajského města.

Pozemek je přístupný přes společnou příjezdovou cestu v osobním vlastnictví. Součástí koupě je tedy i čtvrtinový podíl na této cestě. Stavební pozemek má výměru 928 m², i s podílem na společné příjezdové komunikaci se jedná o 974 m². Na pozemek byla v rámci parcelace zpracována územní studie s předběžným umístěním rodinných domů anebo lze bydlení řešit individuálně v rámci vlastního projektu.

Pozemek má vlastní přípojku elektrické energie 3x25A, pitná voda bude zajištěna vrtanou studnou 60 m. Vrt a odběr vody je povolen a lze jej novým vlastníkem okamžitě realizovat. Přípojka na veřejnou kanalizaci je již zhotovena (smlouva se společností ČEVAK). Plyn je na hranici pozemku.

Ve fotodokumentaci je přiložena pro inspiraci 3D vizualizace možného umístění rodinného domu. Z pěti původně vzniklých parcel jsou již tři využívány pro rodinné bydlení a v nabídce jsou tedy dvě poslední – tato a další, která je nabízena v rámci samostatné inzerce.

Obec Kyšice leží v okrese Plzeň – město a žije zde přibližně 1 100 obyvatel. V blízkém okolí je plná občanská vybavenost, včetně mateřské i základní školy, pekařství, pivovaru, pošty, zastávek veřejné dopravy a řady obchodů (např. nákupní centrum OC Rokycanská). Jedná se o velmi oblíbenou lokalitu k bydlení.

Parametry pozemku

Cena
4 576 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Hrádecká, Kyšice
ID
10
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha nemovitosti
974 m2

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Pavel S.

Nová Ves 80, Nová Ves

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Pavel S.

Pavel S.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků v Kyšicích (okr. Plzeň-město)?

Podobné nemovitosti