Prodej skladu, Slavkov u Brna, U Mlýna, 1890 m2

U Mlýna, Slavkov u Brna

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Slavkově u Brna

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji pozemek s projektem pro logistickou halu o celkové užitné ploše 1.890m2 s obestavěným prostorem 21.560 m3. Hala bude na stavebním pozemku určeném pro komerční zástavbu s celkovou zastavěnou plochou o výměře 1.908m2 m2 v k.ú. Slavkov u Brna.

Součástí nabídkové ceny je stavební parcela včetně projektové dokumentace se stavebním povolením. Cena výstavby není zahrnuta v nabídce.

Projekt výrobní a skladovací haly funkčně navazuje na zázemí uzavřeného víceúčelového areálu Slavkov. Hala je koncipována do dvou samostatných provozních celků se společným parkovištěm pro zaměstnance i zákazníky. Každá provozní část má vlastní prostor pro administrativu a své zásobovací místo. Zásobování bude probíhat přes samostatnou zásobovací rampu ze severní a jižní strany objektu.

Objekt je připraven na využití jako 2 funkční jednotky
a) výrobní/skladovací plocha 1.072m2 + administrativa 188m2
b) výrobní/skladovací plocha 557m2 + administrativa 30m2

Technické informace:
Jedná se o projekt montované haly s plochou střechou, na které bude umístěna fotovoltaická elektrárna. Hala nabízí možnost rozdělení na dva samostatné celky, dále sociální zázemí pro zaměstnance, kuchyňky, kanceláře, zasedací místnost, technické zázemí a serverovnu.
Vytápění výrobního a skladovacího prostoru haly bude zajištěno elektrickými stropními sálavými infračervenými ohřívači. Vytápění kanceláří bude zajištěno pomocí vzduchotechnických jednotek (VRV).
Půdorys objektu je obdélníkového tvaru se dvěma výběžky, na severní a jižní straně objektu, sloužící k zásobování. Objekt je jednopodlažní nepodsklepený s částečným dvoupodlažním vnitřním vestavkem – vestavky jsou uvažovány jako variabilní.

Celý areál, ve kterém bude hala umístěna je uzavřený a pod kamerovým systémem, vjezd je opatřen pojízdnou elektrickou branou, která se zavírá přes noc. V areálu je kromě haly k dispozici ještě administrativní budova, nebo novostavba ubytovacího komplexu.

Pro více informací nás prosím kontaktujte.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
U Mlýna, Slavkov u Brna
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Projekt
Plocha užitná
1890 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Lenka Kjučukovová

Lenka Kjučukovová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje skladů v Slavkově u Brna?

Podobné nemovitosti