Pronájem bytu 1+1, České Budějovice, Nerudova, 40 m2

Nerudova, České Budějovice

Rezervováno
9 900 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Českých Budějovicích

Informace k bytu

Zprostředkujeme pronájem panelového bytu v žádané lokalitě v širším centru Českých Budějovic, ulice Nerudova. Bytová jednotka o dispozici 1+1 a podlahové ploše 40 m2 + balkon ( 3 m2) je umístěna ve 3. patře rekonstruovaného domu s moderním výtahem a balkonem.

Byt po zdařilé rekonstrukci zděného koupelnového jádra, na podlaze položené moderní linoleum. Kuchyňská linka aktuálně vybavena ( el. trouba se sklokeramickou deskou, pračka, digestoř, vestavná lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba ) propojeno s prostorem pro sedací soupravu či jídelní kout, dále samostatný pokoj se vstupem na balkon. Moderní koupelna je vybavena sprchovým koutem. Byt je aktuálně vybaven tímto nábytkem( sedací souprava, komoda 2x) . Postel je možná odkoupit za 2000,- Kč. K příslušenství bytu náleží sklep v přízemí domu. Nájemné činí 9.900,- Kč / měs. + celkové měsíční zálohy na energie a služby v částce 3.300,-Kč/ měs. pro 1 os. Každá další osoba + 500,- Kč / měs. Max. počet osob v bytě jsou 2. Podmínkou zaplacení je vratná kauce majiteli v částce 15.000,- Kč a provize RK v částce 14.000,- Kč + 21 %DPH. Celkem je třeba mít připraveno 45.440,- Kč. Internet k dispozici - nájemce si hradí samostatně ( cca 250,- Kč/měs.). Parkování v případě trvalého pobytu na základě parkovací karty přímo před domem v částce 400,- Kč /rok. Byt je k dispozici od 1.10.2024. Hledáme slušné pracující nájemce, nekuřáky, bez domácích mazlíčků. Majitel má právo výběru vhodného zájemce.
V blízkosti cyklostezka, obchodní centrum, apod. v blízkosti zastávka MHD, za domem je k využití moderní dětské hřiště. Podrobnější informace či domluvení prohlídky, prosím kontaktujte realitního makléře. Velice klidný dům, příjemná lokalita. Ze zákonné povinnosti uvádíme energetickou třídu "G". Prohlídku vřele doporučujeme !

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
9 900 Kč /za měsíc
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
Nerudova, České Budějovice
ID
1771
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
40 m2
Patro
4. z 5
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
40 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, MHD, Autobus
Balkon
Sklep
Výtah

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo REALDOMUS s.r.o.

REALDOMUS s.r.o.

Radniční 133/1, České Budějovice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 16 lidí

Prodejce

Jitka Bláhová

Jitka Bláhová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 1+1 v Českých Budějovicích?

Podobné nemovitosti