Prodej chalupy, Solnice, Nádražní, 182 m2 (ID: 2035831)

Nádražní, Solnice

7 150 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 075 Kč /za měsíc

(včetně provize a veškerých právních služeb)

Doporučené firmy v Solnici

Informace k domu

Společnost ″Protsenko & Co.″ v zastoupení majitele nabízí k prodeji prostornou chalupu o rozloze 182 m² s venkovní terasou a zahradou na pozemku 418 m². Dům se nachází ve městě Solnice pouhých 5 km od Rychnova nad Kněžnou.

Tento dům vám přinese nejen vysoký komfort, ale také celou řadu benefitů. Vychutnáte si příjemné chvíle na terase či v rozlehlé zahradě, kde si můžete odpočinout u malebného potůčku, jenž protéká vaším pozemkem. Tento potůček dodává zahradě kouzelný vzhled, přispívá k relaxaci a navíc může být skvělým zdrojem vody pro zavlažování rostlin.

Auto snadno zaparkujete přímo na pozemku, nebo v okolí domu.

Prostory domu byly kompletně zrekonstruovány před pěti lety, kdy byla vyměněna kanalizace, elektroinstalace a rozvody vody. Na pozemku je zaveden přívod plynu. Dům je plně zateplený a vybaven plastovými okny s dvojitým zasklením. Na půdě byla vytvořena další ložnice, zatímco druhá část půdy nabízí možnosti pro vybudování dalšího pokoje. Dům disponuje dvěma samostatnými vstupy, což umožňuje jeho využití jako vícegenerační bydlení.

Dispozici domu v 1.NP tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem (30,35 m²), ložnice (15,44 m²), koupelna s WC (6,33 m²), zázemí (11,28 m²), 2x chodba (13,44 m² a 4,13 m² ). Druhá část domu v 1.NP se skládá z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (20,35 m²), ložnice (10,48 m²) a koupelny s WC (6,7 m²). Dispozici domu ve 2.NP tvoří ložnice (16,47 m²) a půda (47 m²).

Město Solnice nabízí klidné prostředí s veškerou občanskou vybaveností. V blízkosti nemovitosti se nachází všechny důležité služby, včetně pošty, pobočky České spořitelny, základní a mateřské školy a lékařské péče. Okolí domu nabízí skvělé možnosti pro sportovní aktivity. V blízkosti se nachází fotbalové hřiště s atletickou dráhou. V nedalekých Kvasinách, poblíž vlakového nádraží Solnice, naleznete volejbalové a tenisové kurty. Okolí města Solnice a malebné Orlické hory jsou jako stvořené pro pěší turistiku a cykloturistiku, což potěší všechny nadšence do přírody a outdoorového životního stylu.

Dopravní spojení je zajištěno autobusy i vlakem, přičemž vlakové nádraží ČD se nachází nedaleko firmy ŠKODA AUTO a.s. Kvasiny. Město Solnice se nachází pouze 5 km od Rychnova nad Kněžnou, 11 km od Dobrušky, 11 km od Častolovic a 16 km od Deštného v Orlických horách. Díky své strategické poloze se Solnice stává významným dopravním uzlem pro všechny, kteří chtějí objevovat krásy Orlických hor.
Energetický štítek je momentálně ve fázi přípravy. V souladu s legislativními požadavky, které nás nutí v případě absenci energetického štítku uvádět třídu G, dočasně uvádíme energetickou třídu G.

V případě spolupráci s naši RK, kromě kouzelné nemovitosti, vždy dostanete zdarma:
konzultační servis
jazyková vybavenost (mluvíme česky, anglicky, francouzsky, italsky)
právnický servis od AK Hafner & Partneři
servis daňové amortizace
kupony na slevu v top obchodech s nábytkem
stěhování
technika pro drobné úpravy
analýzy trhu

Parametry domu

Cena
7 150 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize a veškerých právních služeb
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Solnice
ID
RD.SL.3.CHL
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
182 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
418 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Anastázie Panfilová

Anastázie Panfilová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chalup v Solnici?

Podobné nemovitosti