Prodej bytu 1+1, Litvínov - Horní Litvínov, U Zámeckého parku, 36 m2

U Zámeckého parku, Horní Litvínov

Rezervováno
896 800 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 4 274 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Dobrý den,
nabízíme Vám k prodeji bytovou jednotku v osobním vlastnictví, která se nachází v centru města Litvínov ve vyhledávané a klidné lokalitě v ul. U Zámeckého parku č. p. 2002. Byt 1+1 s užitnou plochou 35,95 m2 je v zachovalém stavu s částečnou úpravou v podobě nové linky s přípojkou na pračku i myčku, lina v hlavním pokoji a úpravy koupelny s wc. K bytu náleží menší balkon umístěný v mezipatře domu.

Bytová jednotka je situována ve 4. patře zatepleného panelového domu s výtahem. Energetická náročnost stavby - PENB - má třídu „C“ - úsporná. Dům je zároveň po revitalizaci - zateplení, stupačky, střecha, plastová okna i vchodové dveře, vstup do domu pomocí čipu, osvětlení chodby pohybovým čidlem, nové schránky, výtah dle norem EU.
Dům má dva vchody - přední a zadní ze strany parkoviště s místem pro zhruba 20 aut.

S ohledem na jižní orientaci bytu a zateplení domu se jedná o velice světlou a teplou nemovitost s nízkými náklady na vytápění. Měsíční nájemné pro jednu osobu činí zhruba 3.200,- Kč, z toho je fond oprav ve výši 1.532,- Kč. Dům spravuje místní SBD Krušnohor.

Centrum s obchody a službami v přímé blízkosti, stejně jako Tesco či Penny market, MHD (tramvaj i autobus), pošta, banka, lékaři, park s možností venčení pejska či vyhledávaná cyklostezka napříč Litvínovem pro zlepšení Vaší kondice. Jedná se proto o nemovitost se strategicky výhodnou polohou.

Pokud hledáte byt pro vlastní potřeby nebo jako investici, očekáváte klidnou a tichou lokalitu s přímou dostupností obchodů, služeb a ostatního potřebného, tato nabídka Vás zcela jistě zaujme.

Neváhejte mě kdykoli kontaktovat, po dohodě Vám tuto nabízenou nemovitost mile rád osobně představím.

V případě potřeb Vám také zajistíme výhodné financování naším specialistou na úvěry.

Parametry bytu

Stav
Rezervováno
Cena
896 800 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
19. 9. 2024
Adresa
U Zámeckého parku, Horní Litvínov
ID
185-NP02306
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
36 m2
Patro
5. z 8
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
696 m2
Podlahová plocha
36 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Ukazatel energetické náročnosti
82 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Komunikace
Asfaltová
Telekomunikace
Internet, Kabelové rozvody
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Lodžie
Výtah
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Jan Soudek

Jan Soudek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 1+1 v Litvínově?

Podobné nemovitosti