Pronájem bytu 2+kk, Beroun, Vorlova, 52 m2

Vorlova, Beroun-Město

18 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Berouně

Informace k bytu

Nabízíme Vám k pronájmu krásný moderní byt 2+kk s balkónem v podkroví nově postaveného domu s šesti bytovými jednotkami. Dům byl budován s ohledem na úsporu energií - je zde tepelné čerpadlo a fotovoltaické panely, budete tak mít velmi nízké platby za provoz.

Byt je vybaven ve vysokém standardu, je zde kuchyňská linka s kvalitními spotřebiči (indukční varná deska, elektrická trouba, myčka, lednice), praktické vestavěné skříně, hliníková okna, vinylová podlaha v dekoru parket. V bytě je podlahové topení a klimatizace. Z balkónu budete mít krásný výhled přes střechy okolních domů až daleko na siluetu zalesněných kopců.

K bytu náleží jedno parkovací stání před domem a kóje ve zděném venkovním sklepě s bezpečnostními dveřmi. O údržbu zahrady a úklid se stará specializovaná firma.

Z bytu se pěšky za čtvrt hodiny dostanete jak na náměstí, tak i do zeleně na Městské hoře či na úpatí hory Děd. V dochozí vzdálenosti je veškerá občanská vybavenost od obchodů a škol až po sportovní zařízení.

Velkou výhodou je nedaleký nájezd na dálnici D5, kam se autem dostanete za pár minut a následně za 15 minut na okraj Prahy. K cestovaní je možné rovněž využít pravidelných autobusových linek jezdících v krátkých intervalech na Zličín či Nové Butovice.

Nemovitost je určena výhradně k dlouhodobému pronájmu a je k dispozici ihned k nastěhování.
Vhodné pro zájemce bez zvířat, nekuřáky.

Náklady na bydlení:
Nájem 18.500,- Kč/měs.
Zálohy na vodu, ohřev vody, otop, údržbu, atd. 3 246 Kč /měs.
Elektřina bude hrazena zvlášť
Kauce 37.000,- Kč
Provize RK 22 385,- Kč

Parametry bytu

Cena
18 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
14. 9. 2024
Adresa
Vorlova, Beroun-Město
ID
5_2kk
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 3
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Balkon
Sklep
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Markéta Kelnerová

Mgr. Markéta Kelnerová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Berouně?

Podobné nemovitosti