Prodej chaty, Kamenný Přívoz, 32 m2 (ID: 2034852)

Kamenný Přívoz

1 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 8 578 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kamenném Přívozu

Informace k domu

Bylo teplé sobotní ráno, když se skupina čtyř kamarádů rozhodla vyrazit na chatu v malebném údolí Sázavy. Kluci, Honza, Pavel, Lukáš a Marek, se na to těšili už týdny. Čekalo je dobrodružství, jaké si ani nedovedli představit. Po cestě Posázavským Pacifikem a příjemné procházce z nádraží je z terasy chaty uvítal pohled na vlnící se peřeje řeky Sázavy, obklopené hvozdem, jenž svítil všemi odstíny zeleně.
Pohodlně se usadili na verandě a povídali si o svých plánech na víkend. „Myslím, že bychom měli prozkoumat okolí. Kdo ví, jaké poklady tam můžeme najít!“ navrhl Honza s vášní v hlase. Kluci souhlasili a brzy se vypravili do lesa.
Prošli hustými porosty a objevili úzkou stezku vedoucí podél řeky. Jak se blížili k malé tůni, v jejíž hladině se odráželo slunce, uslyšeli podivný zvuk. Byl to jakýsi klapot, který se ztrácel mezi stromy. „Co to asi může být?“ zamyslel se Marek....
.... S pocitem vítězství a novými zážitky se vrátili na chatu. Svítilo slunce a kluci se rozhodli uspořádat večerní táborák. Kolem ohně si vyprávěli příběhy a podle mapy plánovali další dobrodružství.
V den, kdy se vraceli domů, si slíbili, že se znovu vrátí do údolí Sázavy, neboť věděli, že tam na ně čeká ještě mnoho tajemství a pokladů, které je volaly zpět do náruče přírody. A tak se z víkendového výletu stalo něco mnohem víc – přátelství, příběhy a hrdinské činy, které zůstanou v jejich srdcích navždy.


Pokud se chcete vracet na Sázavu a rádi byste si chatu prohlédli, neváhejte nás kontaktovat. Jsme připraveni Vám poskytnout veškeré potřebné informace a domluvit prohlídku, která Vám umožní chatu prozkoumat na vlastní oči.

Pokud Vás nabídka zaujala a zajímají Vás další informace, naleznete je zde:
https://www.sreality.cz/detail/prodej/dum/chata/kamenny-privoz--/1103274572?preview=1
Těším se na Váš zájem.

Parametry domu

Cena
1 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Kamenný Přívoz
ID
0187-NP00862
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
32 m2
Typ objektu
Přízemní
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
32 m2
Plocha nemovitosti
61 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. Libor Mašín

Ing. Libor Mašín

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje chat v Kamenném Přívozu?

Podobné nemovitosti