Pronájem obchodního prostoru, Ostrava, Přemyslovců, 75 m2

Přemyslovců, Ostrava

11 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ elektřina, plyn, voda + provize RK)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k nemovitosti

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu komerční prostor na ulici Přemyslovců v Ostravě, jedné z hlavních tepen Mariánských Hor, která přímo spojuje tuto část města s hlavní ostravskou třídou – ulicí 28. října. Tento prostor je ideální pro provoz prodejny, kanceláře nebo jiný podnikatelský záměr.

Prostor zahrnuje prostornou prodejní místnost o velikosti cca 58 m² a sklad o velikosti cca 17 m², který je vybaven umyvadlem s přívodem vody. Součástí je také oddělená toaleta, která je sdílena s vedlejší prodejnou.

Velké výlohy poskytují skvělou příležitost pro umístění vaší reklamy, včetně možnosti instalace světelné reklamy, což přispěje k vysoké viditelnosti vašeho podniku.

K dispozici jsou vlastní elektroměr a plynoměr, takže zálohy na energie budete hradit podle skutečné spotřeby. Voda je společná pro celý dům a náklady na ni se platí zálohově s následným rozúčtováním mezi nájemníky.

Po dokončení probíhající rekonstrukce se ulice Přemyslovců promění v moderní a zelení obklopenou třídu, která přitáhne nové zákazníky a klienty.
Plánovaná dvě parkovací místa přímo před prodejnou poskytují pohodlné parkování na 20 minut zdarma, což je ideální pro rychlé nákupy či návštěvy.

Nájemné činí 11.000 Kč měsíčně + zálohy na služby, které si přepíšete na sebe. Kauce je stanovena ve výši dvou měsíčních nájmů. Nový nájemce také hradí provizi RK, a to ve výši jednoho měsíčního nájmu.

Pokud hledáte prostor s dlouhodobým potenciálem a strategickou polohou, je tento nabízený prostor skvělou volbou. Neváhejte a využijte této příležitosti – prostor je k dispozici ihned! Pro více informací a sjednání prohlídky mě neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
11 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ elektřina, plyn, voda + provize RK
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Přemyslovců, Ostrava
ID
0865
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
75 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
250 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Silnice, MHD, Autobus
Voda
Vodovod
Převod do OV

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

David Kirschner

David Kirschner

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Ostravě?

Podobné nemovitosti