Prodej bytu 2+kk, Praha - Háje, Loosova, 54 m2 (ID: 2034777)

Loosova, Praha 4 - Háje

7 290 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 34 742 Kč /za měsíc

(měsíční poplatky 3.907,- Kč plus elektřina 700,- Kč )

Doporučené firmy v Praze 4

Stěhovací služby

Informace k bytu

Zprostředkujeme Vám prodej moc pěkné bytové jednotky 2+kk, o užitné ploše 51,6 m2, plus plocha balkonu 7,7 m2, nacházející se v 1 patře čtyřpatrové novostavby z roku 2016, umístěné v ulici Loosova, Praha 4 – Háje.

Jedná se o velmi úspěšný a jedinečný projekt bytových domů v bezprostřední blízkosti Milíčovského lesa a rybníků. Nabízí se Vám jedinečná možnost koupě bytové jednotky, kde si můžete ve volném čase vyrazit rovnou z vlastního domova do nefalšované přírody na procházku, zasportovat si nejenom v létě, ale i v zimě. Rodiny s dětmi mají v této lokalitě ideální podmínky na dlouhé procházky lesem se třemi rybníky, nebo po cestě do lesa se můžete zastavit u ohrady s koňmi, nebo v mini-zoo s domácími zvířaty. Jedná se skutečně o ideální místo pro život ve velkoměstě, bydlíte hned u lesoparku, s vynikající občanskou vybaveností v okolí a to vše jenom 30 min. od centra Prahy, stanice metra "C" Háje, je autobusem vzdálená 2 min. ( Bus č.203 ), nebo pěšky 14 min.

Vstupem do bytu se ocitnete v chodbě ( 3,9 m2 ), z které je vstup do všech místností bytové jednotky. Proti vstupu do bytu je umístěn obývací pokoj ( 18,3 m2 ) s kuchyňským koutem ( 7,6 m2 ) a vstupem na balkon ( 7,7 m2 ). Vedle obývacího pokoje se nachází ložnice ( 13,7m2 ) a hned vedle ložnice je vstup do koupelny ( 4,9 m2 ) s vanou, sprchovým koutem a umývadlem se zrcadlem a skřínkou. Naproti koupelny je umístěna samostatná toaleta ( 1,5 m2 ) a na konci chodby, před vstupem do obývacího pokoje, je po levé straně ještě umístěna šatna ( 1,7 m2 ). K bytové jednotce přináleží sklep v suterénu domu.

Na podlaze pokojů a kuchyně je položena plovoucí laminátová podlaha, v předsíní, koupelně, toaletě a šatny je položena keramická dlažba. Bytová jednotka se nabízí k prodeji kompletně vybavená. V ceně je kuchyňská linka včetně vestavěných spotřebičů ( sklokeramická varná deska, trouba, myčka, samostatná chladnička s mrazákem, pračka a mikrovlnná trouba ). V obývacím pokoji je k dispozici jídelní stůl se židlemi a konferenční stolek, v ložnici je manželská postel a vestavěná skříň. V šatně je ještě k dispozici policová sestava s dostatkem úložného prostoru. Orientace bytové jednotky je na východ s výhledem do parku a nedalekého Milíčovského lesa. V bytě je zavedena kabelové televize a internet.

V případě, že máte zájem o koupi kompletně vybavené bytové jednotky v úspěšně realizovaném projektu, jenom 8 let po kolaudaci, hned u lesoparku a to vše s vynikající dopravní dostupností a občanskou vybaveností, tak Vám koupi této bytové jednotky vřele doporučuji. Poplatky činí 3.907,- Kč/měsíc, včetně fondu oprav ve výši 541,- Kč, plus zálohové platby na elektřinu ve výši 700,- Kč a internet.

Parametry bytu

Cena
7 290 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
měsíční poplatky 3.907,- Kč plus elektřina 700,- Kč
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Loosova, Praha 4 - Háje
ID
907641
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
51 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
54 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Balkon

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Vladimír  Ullmann

Vladimír Ullmann

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Praze 4?

Podobné nemovitosti