Prodej rodinného domu, Broumov - Velká Ves, Luční, 174 m2

Luční, Broumov, Velká Ves

3 750 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 17 871 Kč /za měsíc

(provizi hradí prodávající)

Doporučené firmy v Broumově

Informace k domu

Hledáte prostorný rodinný dům v krásné lokalitě Broumova? Nabízíme vám řadový rodinný dům o dispozici 5+1, který se nachází v klidné části tohoto malebného města. Tento dům, postavený v roce cca 1976, je ideálním místem pro rodinné bydlení s možností přizpůsobit si interiér podle svých představ.

Dům je udržovaný, ale pro maximální komfort by bylo vhodné provést rekonstrukci dle vlastních představ. V přízemí vás přivítá prostorná hala s krbem, ze které se vchází na balkon a z něho na zahradu. Z haly vstupujete také do pracovny z prostorné chodby se vstupuje do šatny, na toaletu, garáže a do sklepa.
V prvním patře se nachází světlý obývací pokoj s dalším balkonem, ze kterého je nádherný výhled do zahrady a na historický Broumovský klášter. Dále zde najdete kuchyni s komorou, ložnici, pokoj, samostatnou toaletu a koupelnu.

Dům je kompletně podsklepený a nabízí spoustu úložného prostoru, včetně dílny, prádelny, skladovacích místností a kotelny. Vytápění je zajištěno elektrickým kotlem, ale je zde také možnost topit kotlem na tuhá paliva. Doporučujeme využít program kotlíkové dotace pro modernizaci kotle.

Na pozemku o rozloze 470 m² se nachází bazén, který je ideální pro letní osvěžení. K dispozici je garáž pro jedno auto a další parkovací místo před garáží.

Lokalita tohoto domu je opravdu výjimečná – pouhých 5 minut jízdy autem se nachází gymnázium, mateřská škola a potraviny. Pro milovníky pohybu a přírody je Broumov ideální místo. Nabízí širokou škálu aktivit, od turistiky ,cyklovýletů až po vodní sporty.

Dům je okamžitě k nastěhování a nabízí skvělou příležitost vytvořit si útulný domov v jedinečné lokalitě. V případě zájmu Vám ráda pomohu s výhodným financováním.

Parametry domu

Cena
3 750 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
provizi hradí prodávající
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Luční, Broumov, Velká Ves
ID
62682
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
174 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Řadový
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
99 m2
Plocha nemovitosti
530 m2
Plocha zahrady
470 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Lokální elektrické
Voda
Vodovod
Balkon
Garáž
Sklep
Parkování
Bazén

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo Broker Consulting, a.s.

Broker Consulting, a.s.

Jiráskovo náměstí 2684/2, Plzeň

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Broumově (okr. Náchod)?

Podobné nemovitosti