Prodej bytu 3+1, Chotěvice, 73 m2

Chotěvice

1 989 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 9 479 Kč /za měsíc

(Financování zajistíme výhodně s garancí vrácení rezervační zálohy.)

Doporučené firmy v Chotěvicích

Informace k bytu

Nabízím prodej bytu 3+1 s lodžií v osobním vlastnictví v Chotěvicích.
Bytová jednotka se nachází ve zvýšeném přízemí zděného bytového domu se čtyřmi bytovými jednotkami v obci Chotěvice, s veškerou občanskou vybaveností.
Byt prošel výměnou oken na plastová s venkovní imitací dřeva, jinak je v původním hezkém stavu.
Dispozice: vstupní prostorná chodba vhodná k instalaci vestavěných skříní (7,14 m2), koupelna s vanou (2,4 m2) s průchodem do komory (1,59 m2), kde je umístěn bojler a úložné systémy. WC je samostatné (0,88 m2). Žádný pokoj není průchozí. Z chodby se dostaneme do 2 ložnic (13,94 m2 a 10,20 m2) a následně do chodby vedoucí do kuchyně s jídelnou (13,13 m2). Odtud je pak vstup do obývacího pokoje s krbovými kamny (18,02 m2) a na prostornou lodžii (5,9 m2).
Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy nebo krbovými kamny, která mají průduchy pro vytopení do ostatních prostor. Ohřev vody je zajištěn bojlerem. TV signál přes vlastní satelit.
Náklady na bydlení - Na domě je po rekonstrukci střecha a vstupní schodiště, fond oprav se nevybírá a případné investice se řeší individuálně. Hradí se vodné/stočné kvartálně dle spotřeby a elektřina v předpokládané výši 1.500,-Kč/měsíc.
Na bytě nevázne žádné omezení ani zástava. Byt je momentálně užívaný pouze rekreačně, je proto možné ho předat kupujícímu bez nutnosti navázání na stěhování. Ideální jak k trvalému bydlení, k pronajímání nebo jako rekreační nemovitost.
Podlahová plocha bytu činí 73,12 m2 plus sklep 11,90 m2 a druhý sklep pod bytem cca 10 m2. Ve sklepě pod bytem lze instalovat automatický kotel se zásobníkem a tím zajistit komfortnější způsob vytápění.
Od nemovitosti mám klíče, takže prohlídka je možná kdykoli po předešlé domluvě. Rezervační záloha ve výši 130.000,-Kč je započtena na úhradu kupní ceny. Z důvodu absence PENB uvádíme nejhorší energetickou náročnost "G", majitel doloží vyúčtování energií za 3 roky zpětně.

Parametry bytu

Cena
1 989 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Financování zajistíme výhodně s garancí vrácení rezervační zálohy.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Chotěvice
ID
110924
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
97 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
73 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Reality TU

Havlíčkova 117, Trutnov

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Klára Špetlová

Klára Špetlová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Chotěvicích?

Podobné nemovitosti