Pronájem bytu 2+1, Litvínov - Horní Litvínov, Ruská, 52 m2

Ruská, Horní Litvínov

8 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Celkový nájem vč. záloh za služby spojené s bydlením činí 12.837 Kč ( bez elektřiny) Kauce 20.000 + provize 1 nájem + DPH.)

Doporučené firmy v Litvínově

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Exkluzivní nabídka pronájmu kvalitně zrekonstrovaného bytu 2+1 v moderním stylu v Litvínově, ul. Ruská, naproti 1. ZŠ. Byt se nachází ve 2. patře cihlového domu s výtahem v klidné části města.
Byt zajišťuje nájemcům komfortní bydlení v příjemném interieru, velmi prostorná kuchyňská linka v praktickém tvaru do L s vestavnou varnou deskou, myčkou š. 60 cm, elektrickou troubou, digestoří, volně stojící MW troubou, zářivě bílá koupelna s podélnou vanou pro pohodlnou koupel, policemi pro ukládání toaletních potřeb s umístěním pračky, třídveřová šatní skříň s posuvnými dveřmi přes celou šířku ložnice, vestavná skříň v předsíni, na oknech žaluzie, podlahy - krásné masivní parkety v obou pokojích, v kuchyni a předsíni dlažba. Vše zánovní, čisťoučké, voňavé, ihned k nastěhování. Součástí pronájmu je sklepní kóje.
Nájemné 8.500,- Kč + zálohy na topení, teplou a studenou vodu 4.337,- Kč. Další osoba v bytě + záloha na vodu 600 Kč. Elektřina jde na náklady nájemce, přepis pomůže zajistit makléř nabídky.
Kauce 20.000 Kč, provize RK 1 nájem + DPH. Nájemné se vždy platí měsíc předem. Podmínky pronájmu: pracovní smlouva na neurčito, bez využití soc.dávek, bezdlužnost nájemce, bez čtyřnohých mazlíčků. Jedná se o dlouhodobý kvalitní pronájem.
Bydlení nabízí klidnou lokalitu, nedaleko centra, MHD, ZŠ s veškerou občanskou vybaveností nadosah. Mohu jen doporučit. Prohlídky kdykoliv, sedm dní v týdnu. Pracujeme nonstop, RK REMAX Non stop.

Parametry bytu

Cena
8 500 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Celkový nájem vč. záloh za služby spojené s bydlením činí 12.837 Kč ( bez elektřiny) Kauce 20.000 + provize 1 nájem + DPH.
Aktualizováno
12. 9. 2024
Adresa
Ruská, Horní Litvínov
ID
185-NP02303
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
52 m2
Patro
3. z 7
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
368 m2
Podlahová plocha
52 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Elektřina
230V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední dálkové
Telekomunikace
Internet
Doprava
Vlak, Silnice, MHD, Autobus
Výtah

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 23 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Soudková

Mgr. Jana Soudková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+1 v Litvínově?

Podobné nemovitosti