Prodej vily, Svatoňovice, 660 m2

Svatoňovice

15 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 73 868 Kč /za měsíc

(Provize RK činí 8%, již zahrnuto v kupní ceně.)

Doporučené firmy v Svatoňovicích

Informace k domu

Prohlídky bez RK nejsou umožněny, zájemci o prohlídku budou vždy odkázání na RK a za její přítomnosti.
Exkluzivně se souhlasem majitele nabízíme k prodeji soubor lukrativních nemovitosti, kterých na trhu není moc a jsou ojedinělé. Nemovitosti se nacházejí v obci Svatoňovice, okres Vítkov. Historie hlavní budovy sahá k předválečnému období, rakouské šlechtě, která nemovitost využívala jako lovecký zámeček. Celá stavba nese klasicistický styl. V 70letech se nemovitost využívala jako myslivna a školka. Nyní k bydlení, ale lze i ke komerčním účelům, nemovitost není zapsaná v památkovém fondu. Majitel má k dispozici vizualizace i projektovou dokumentaci k přestavbě, která je jako bonus k prodeji a bonusem je i kamerový systém RD a pozemku majitele.

Výměry:
Pozemky o výměře 2.470m2 z toho 384m2 stavby, hlavní budova 231m2 + půda + sklep (podsklepen z 1/3) , vedlejší stavba 153 m2 + půda.

Hlavní budova má krásné zdobené římsy a štít, štuky, erby, vše s loveckou tématikou. Dispozice hlavní stavby: veranda, vstup, chodba, kuchyně s komorou, 4místnosti, šatna, koupelna s WC, vstup na půdu a do sklepa. Dům je postaven v kombinaci spodní části z kamene, vrchní část z cihel 70cm, Střecha sedlová, ter.papír, zadeskována, dobrý stav, plechy (20let), bez koroze, natřený, hromosvod 3x, komíny 2x, zděné. první-prázdný, tříkomorový, druhý-tříkomorový, nově vyvložkován (2024), sveden vzduch z kuchyně, kotel a jedna komor prázdná. Schodiště na půdu prostorné, betonové. Provedena částeční injektáž domu vodním sklem, omítka, okna dřevěná-modřín/kastlíková (30let), elektřina hliník, stropy-někde snížené, v pokojích kazetové, podlaha kombinovaná. Ohřev vody bojler 220l (3roky), topení i možnost ohřevu vody kotel na uhlí a pelety (3roky), u kotle expanzní nádoba, rozvod tepla radiátory s hlavicemi (5let), odpady svedeny do velkého septiku (30let), vývoz 1x/rok 2.200Kč. Ve sklepě studna, možnost napojení domu. Náklady na provoz domu: topení 35-40tis, elektřina 2.600Kč, voda 1.200Kč čtvrtletně.

Mimo hlavní budovu je součástí prodeje budova do L, 153m2, s půdou. Lze využít na dvě samostatné budovy k bydlení, saunu, dílny, ubytování.... Stáří 20let, podlaha betonová, střecha plechová, desky, komín, omítky, možnost vlastního vchodu, vybudování garážového stání.

Pozemek ohraničen, vrata, pletivo, kameninová zídka. Na pozemku vzrostlé okrasné i ovocné stromy. Dostatek soukromí v blízkosti lesa.

Obec Svatoňovice leží západním směrem od města Vítkov a východně od města Budišov nad Budišovkou. Svatoňovice se rozkládají v oblasti pohoří Nízký Jeseník. Severně se nachází přehrada Kružberk, dále Břidličný důl-památka Černý důl. Dominantou obce je Kostel Nejsvětější Trojice. Je zde autobusová i vlaková doprava,

Energetická náročnost budovy se bude zpracovávat, dle zákona uvádíme zatím G. Projektová dokumentace k dispozici při prohlídkách. Vybavení domu mimo pár kusů nábytku, může zůstat.

Těšíme se na nezávaznou prohlídku.

Parametry domu

Cena
15 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Provize RK činí 8%, již zahrnuto v kupní ceně.
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Svatoňovice
ID
638
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
660 m2
Typ objektu
Přízemní
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
384 m2
Podlahová plocha
660 m2
Plocha nemovitosti
2470 m2
Plocha zahrady
2086 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Odpad
Septik
Topení
Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Betonová
Telekomunikace
Internet
Voda
Vodovod, Studna
Bezbarierový přístup

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 3 lidí

Prodejce

Zuzana Broďáková

Zuzana Broďáková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Svatoňovicích?

Podobné nemovitosti