Prodej vily, Praha - Újezd nad Lesy, Ctiněveská, 338 m2 (ID: 2032216)

Ctiněveská, Praha 9 - Újezd nad Lesy

34 740 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 165 561 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k domu

Tato vila je pěší kousek od nákupních možností; restaurací a dopravní tepny vedoucí z Černého Mostu do Úval. Přesto je zde naprostý klid a soukromí. Samotná nemovitost stojí na prostorném pozemku o celkové rozloze 2462m2. Kolem dokola je obklopena vzrostlými stromy a keři. Dostatečně daleko od plotu a nenechavých očí kolemjdoucích.
Na parcele se kromě hlavní stavby rodinného domu nachází i prostorné nezastřešené parkoviště (například pro karavan, velké auto nebo pro návštěvy). Pro majitele domu je parkování řešeno v prostorné garáži (2 velká auta) s vraty na elektronický pohon. Vzadu za domem je pergola a zděný altán se zabudovanou pecí a grilem, kde můžete posedět s přáteli i za chladnějších večerů. V letních měsících lze rolety zcela vysunout a dopřát si tak nerušený výhled na zadní část zahrady.

Dům se skládá ze tří částí. Z hlavní budovy s centrálním vchodem. V levé části je umístěn trakt s vnitřním bazénem, vířivkou a technickým zázemím domu. Zejména centrálním plynovým kotlem, který zajišťuje topení a ohřev vody. Je zde speciální vzduchotechnika pro bazén. Vytápění je řešeno podlahovým topením v přízemí a koupelnách, v patře jsou klasické radiátory. V koupelnách jsou navíc otopné žebříky.
Pravá část domu je tvořena garáží pro 2 auta, úložným prostorem, technickou místností s centrálním vysavačem, další technickou místností, která slouží jako prádelna a pokojem která byl může sloužit jako pracovna. Vedle je umístěna koupelna se sprchou, toaletou a bidetem. V prostoru nad garáží je prostorná, plně pochozí půda.

V hlavní části nalezeme vstupní halu, prostorný obývací pokoj s krbem a také jídelnu, kuchyň a velkou spíž umístěnou pod schody.
V kuchyni jsou všechny běžné spotřebiče, varný ostrov, myčka, americká lednice, apod. Kuchyňská linka a obklad je ze žuly.

V patře se nacházejí další 3 neprůchozí pokoje. 2 mají společnou koupelnou a další pokoj - ložnice, má svou samostatnou plnohodnotnou koupelnu.

Dům je napojen na PCO, venkovní předokenní rolety, plastová okna. Podlahy - v patře plovoucí, dole převažuje dlažba.
Dům je svým designem kompaktní a stále v mnoha směrech nadčasový. I když je plocha domu úctyhodná, budete překvapeni, jak příjemně se zde budete cítit.
Každý den a každé roční období oceníte dostatek světla a bezpočet zákoutí, kde si můžete dopřát klid.

Pro více informací kontaktujte makléřku, která vás ráda provede nemovitostí a sdělí vám další informace.
Dům je k dispozici novým majitelům ihned.
Právní a realitní servis v ceně. Rádi vám pomůžeme s případným vyřízením hypotéky.

Celý servis je rovněž možné zajistit v anglickém jazyce.
Součástí inzerátu je videoprohlídka, půdorys a prohlídka 360°.

Parametry domu

Cena
34 740 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Ctiněveská, Praha 9 - Újezd nad Lesy
ID
0152
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
420 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
338 m2
Plocha nemovitosti
2462 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Reich

Mgr. Jana Reich

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Praze 9?

Podobné nemovitosti