Prodej rodinného domu, Šakvice, Dlouhá, 249 m2 (ID: 2032169)

Dlouhá, Šakvice

5 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 26 211 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Šakvicích

Informace k domu

Toužíte po bydlení nebo investici v malebné vinařské oblasti, konkrétně v kouzelné obci Šakvice? Mám pro vás neodolatelnou nabídku! Na prodej je dům v původním stavu, který nabízí nespočet možností. Můžete zde vytvořit dvougenerační bydlení nebo penzion, který bude lákat návštěvníky z širokého okolí. Slavnosti spojené s vínem a tradičními kroji jsou totiž v této oblasti proslulé!
Celková užitná plocha nemovitosti činí 249 m², přičemž samotný dům má 148 m². Dům je podsklepený s výměrou sklepa 43 m². Nemovitost se nachází na prostorném pozemku o rozloze 1169 m², což vám poskytuje mnoho možností pro kreativní úpravy. Můžete zde vybudovat bazén s posezením pro rodinu a přátele, nebo v případě penzionu nabídnout tento komfort svým hostům. Na dvoře se nacházejí hospodářské budovy, které lze zbourat a získat tak ještě více prostoru. Tento prostor můžete využít pro rozšíření svého bydlení nebo zde vybudovat další samostatný apartmán pro hosty.
Do domu je zavedena elektřina, plyn, obecní kanalizace a vodovod. Ohřev vody zajišťuje elektrický bojler a vytápění je řešeno plynovým průtokovým kotlem napojeným na radiátory.
Šakvice se nacházejí jen 7 km od Hustopečí, kde najdete veškerou občanskou vybavenost. Do OC Olympia Brno to máte jen 30 minut jízdy. Výborné je i vlakové spojení. Ale i v samotných Šakvicích si můžete pohodlně nakoupit víno a potraviny. Pro vaše děti je zde k dispozici mateřská škola i základní škola včetně II. stupně. Pokud onemocníte, v obci je praktický lékař, který se o vás postará. Balíky a dopisy můžete jednoduše odeslat na místní poště.
Každý rok se v Šakvicích koná mnoho akcí spojených s vínem. Patří mezi ně známé "Z ďůrky do ďůrky", krojované hody, ďůrkobraní, košt mladých vín a sezónu vrcholí krojový ples. Obec nabízí také široké sportovní zázemí, včetně fotbalového hřiště, víceúčelového hřiště s možností zapůjčení sítí na tenis nebo volejbal, workoutového a dětského hřiště, plážového volejbalu a posilovny.
V okolí je tolik úžasných míst, které stojí za návštěvu! Novomlýnské nádrže vás okouzlí svou krásou a možnostmi pro vodní sporty, zatímco historické město Mikulov vás přivítá svým malebným zámkem a lahodnými víny. Lednicko-valtický areál, zapsaný na seznamu UNESCO, vás přenese do světa pohádkových zahrad a majestátních zámků. Pokud máte rádi turistiku, Pálava s nádhernými kopci a vinicemi je pravým rájem. Dolní Věstonice vám odhalí tajemství pravěké historie, zatímco ve Valticích si užijete jedinečné vinařské zážitky. Pro milovníky zábavy je tu moderní Aquapark Moravia, který nabízí spoustu vodních radovánek. Znojmo okouzlí svými historickými památkami a v Hustopečích si pochutnáte na mandlích a vynikajícím víně. A pokud vás zajímá historie, Slavkov u Brna, místo slavné bitvy tří císařů, vás zavede do minulosti.
Tato nemovitost je skvělou příležitostí pro ty, kteří hledají harmonické bydlení v srdci vinařského ráje nebo výhodnou investici s potenciálem růstu. Nechte se okouzlit krásou Šakvic a objevte vše, co nabízí.

Parametry domu

Cena
5 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
8000
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Dlouhá, Šakvice
ID
0422
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
249 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
1169 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Honza Čermák

Honza Čermák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Šakvicích?

Podobné nemovitosti