Prodej bytu 2+kk, Třešť, Nádražní, 42 m2

Nádražní, Třešť

3 465 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 16 513 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Třešti

Informace k bytu

Nadstandardní novostavba bytu 2+k s terasou 40m2 s překrásným výhledem do okolí. Dokončení bytu včetně rozvodů elektřiny, podlah, dveří, vybavení koupelny... bude na přání zákazníka a je zahrnuto v ceně.

Sháníte nadstandardní byt nebo malý domek? přijďte se podívat k nám, jestli by vám vyhovoval nějaký z našich bytů s pěknou terasou.


V domě je ještě v nabídce byt 2+kk 50,1m2 v 1.NP bez terasy za cenu 2.850.000,-Kč a byty 1+kk o výměře 33m2 s balkónem ve 2.-3.NP za cenu 2.109.000,-Kč.
Prodej přímo od developera bez provize RK.

V r. 2021-2023 vyrostl v Třešti nový bytový dům. Většina bytů v 1.NP-3.NP je již prodaná a bydlí zde noví vlastníci. Výjimkou jsou nadstandardní byty ve 4.NP (posledním podlaží domu) o dispozici 2+kk - 4+kk, které čekají ve stavu hrubé stavby na své nové majitele. Podle přání nových majitelů budou byty dokončeny. Největším bonusem těchto bytů jsou terasy o výměře 16-55m2 s krásným výhledem do okolní zeleně. Tyto terasy nahradí posezení na pergole rodinného domu ale bez starostí a péče o zahradu a dům ale hlavně bez nákladů na provoz a opravy. Noví vlastníci tak budou mít veškerý komfort bydlení a přitom budou mít čas a peníze na své koníčky a zájmy.

Třešť je menší klidné město situované v blízkosti krajského města Jihlavy, což je jeho velká výhoda. Mnoho lidí z Třeště jezdí do Jihlavy za prací, na nákupy.... a pak se zase vrací do klidu maloměsta obklopeného čistou přírodou protkanou cyklostezkami, krásnými rybníky na koupání, lesy na houbaření, ale také kulturními památkami jako je např. historické město Telč, kde je vždy celé léto o zábavu postaráno.

Parametry bytu

Cena
3 465 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Nádražní, Třešť
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
42 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

STARKON JIHLAVA CZ, a.s.

Stará Říše 198, Stará Říše

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 7 lidí

Prodejce

Pavla Semrádová

Pavla Semrádová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Třešti?

Podobné nemovitosti