Prodej bytu 2+1, Roudnice nad Labem, Čechova, 55 m2

Čechova, Roudnice nad Labem

3 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 18 348 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Roudnici nad Labem

Okna a dveře

Rekonstrukce

Zámečnické práce

Informace k bytu

Nabízím k prodeji světlý a slunný byt, dispozičně řešený jako 2+1 v cihlové zástavbě v části obce Roudnice nad Labem. Byt se nachází ve 3 nadzemním podlaží 4 patrového cihlového bytového domu. Bytový dům je revitalizovaný, má celkem tři vchody, souhrnně 36 bytových jednotek a je obklopen udržovanou zelení s místem pro odpočinek. SVJ funguje výborně.
Bytová jednotka je po částečné modernizaci rozvodů vody, odpadů, elektřiny a plynu, kuchyně je vybavena novou na zakázku vyrobenou kuchyňskou linkou s vestavnou myčkou nádobí a indukční deskou. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny novým plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů. Voda je přivedena z dálkového vodovodu a odpad je napojen na veřejnou kanalizaci.
Na podlahách obytných místností je původní velmi pěkná dřevěná, parketová podlaha, na zbytku místností je položena keramická dlažba. Hygienické zázemí tvoří koupelna s koupací vanou, umyvadlem a topným žebříkem, toaleta je samostatná.
Součástí bytové jednotky jsou dva prostorné sklepy a je zde možnost využívat společné prostory.
Bezproblémové parkování je možné před domem. Náklady na bydlení jsou velmi nízké.
Objekt je dobře dostupný MHD, příměstskou dopravou a silnicí I. třídy. Velkým benefitem je blízký nájezd na dálnici D8 směr Praha a Ústí nad Labem. V okolí se nachází veškerá potřebná infrastruktura - školy, školky, nákupní centrum, restaurace, pošta, obecní úřad, lékařská zařízení a koupaliště.

Veškeré informace ohledně hospodaření SVJ, účetní závěrky, stanovy společnosti, včetně rozpisu nákladů na bydlení jsou k dispozici u makléřky.

Pokud hledáte byt s výhledem na tři světové strany, v klidné lokalitě s veškerou infrastrukturou v blízkosti, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry bytu

Cena
3 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Čechova, Roudnice nad Labem
ID
2024026
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
55 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Petra Suchá - realitní makléřka

Špindlerova třída 788, Roudnice nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 13 lidí

Prodejce

Petra Suchá

Petra Suchá

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+1 v Roudnici nad Labem?

Podobné nemovitosti