Prodej ubytování, Stará Ves - Žďárský Potok, 1100 m2

Stará Ves, Žďárský Potok

12 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 59 571 Kč /za měsíc

(včetně právního servisu a provize RK)

Doporučené firmy v Staré Vsi

Informace k nemovitosti

Exkluzivně Vám nabízíme k prodeji rekreační zařízení ve Žďárském Potoku. Rekreační zařízení se nachází v malebném prostředí Jesenických hor, ideální pro relaxaci a odpočinek. Předmětem prodeje je podsklepená třípodlažní budova s rozsáhlými pozemky.

Dispozice: V suterénu se nachází chodba, společenská místnost, bar a sklady. V přízemí je chodba, kuchyň, jídelna s barem, WC, herna, koupelna, sprchy, kancelář, sklady a schodiště. V prvním patře je 14 pokojů, na chodbě jsou sprchy, WC, terasa, balkón a schodiště do druhého patra. Ve druhém patře je chodba se schodištěm, 5 pokojů, WC a sprchy.
Kapacita zařízení činí až 90 lůžek.

Nemovitost je připojena na vlastní studnu, elektřinu, topení je zajištěno dvěma kotli na tuhá paliva + na střeše jsou umístěny solární panely. Odpad je řešen čističkou odpadních vod. Střecha je kryta plechovou krytinou, okna jsou plastová. Rekonstrukcí prošla fasáda i terasa.

Na zahradě se nachází vyasfaltovaná plocha - hřiště.

K rekreačnímu zařízení patří pozemek o celkové výměře 12.259 m2.

Žďárský Potok je osadou obce Stará Ves a leží cca 5 km severozápadně od Rýmařova. Po okraji vede silnice I/11 Šumperk – Bruntál – Opava. Severně leží jižní svahy masívu Pradědu. Areál je v nadmořské výšce cca 760 m, k nejbližším lyžařským vlekům je cca 1,5 km, jinak je možné dojíždět do areálů v oblasti Pradědu nebo Klepáčova. Běžkařské trasy - Malá Morávka, Karlov, Praděd, Karlova Studánka.
Okolí je zalesněné a vyhledávané i běžkaři. Místo je vhodné k zimním i letním sportům.

Parametry nemovitosti

Cena
12 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně právního servisu a provize RK
Aktualizováno
10. 9. 2024
Adresa
Stará Ves, Žďárský Potok
ID
5176a
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1100 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
12259 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
400V
Odpad
ČOV pro celý objekt
Topení
Ústřední tuhá paliva, Jiné
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Silnice, Autobus
Voda
Studna
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Zákaznická linka asistentka p. Veronika Krmelová

Zákaznická linka asistentka p. Veronika Krmelová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Staré Vsi (okr. Bruntál)?

Podobné nemovitosti