Prodej pozemku pro bydlení, Jince, 8797 m2

Jince

6 464 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 30 806 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Jincích

Podlahy

Revize elektrických zařízení

Informace k pozemku

Dovoluji si Vám výhradně nabídnout funkční celek pozemků, který je z části určen pro výstavbu 2 RD a pro rekreační aktivity. Velkou výhodou je umístění tohoto rozvojového území, které těsně hraničí s centrální částí Jinec, leží nad rybníkem Plovkou a jen pár kroky se dostanete na sídliště Zborovská.

Tento pozemek je ideální pro někoho, kdo by rád využil rozlohy pozemků pro vybudování kvalitního sídla v místě s kompletní obslužností a možností si vytvořit bezpečné zázemí.

Pozemky dle platného Územního plánu spadají do kategorií:
BV - Bydlení venkovské 3682 m2 (zastavitelná plocha Z13 přímo definuje stavbu max 2RD )
MNr. - Smíšené nezastavěné území - rekreace (určeno pro rekreaci blízkou přírodě, rekreační pobytové louky, přírodní sportoviště, koupaliště, tábořiště, bez staveb (vyjma hygienického zázemí apod.)

Na hraně pozemku je veden veřejný vodovod (z Brdských studní), na který je možno se připojit. Kanalizace prochází spodní částí pozemku. Připojení elektřiny je možné. Přes část pozemku prochází nadzemní elektrické vedení VN 22 kV.

Jince jsou lokalitou s kvalitní občanskou vybaveností - množstvím obchodů, sportovišť a hřišť nejen pro děti, tak mateřskou i základní školou, lékařem i lékárnou a velkým počtem spolků a možností kulturního vyžití. Jince mají i vlastní přírodní koupaliště (biotop) a celoevropsky významnou, právě zrekonstruovanou památku huť Barbora. Areál huti Barbora slouží též jako místo pro koncerty mnohé kulturní akce.

V případě zájmu mne neváhejte kontaktovat.

Parametry pozemku

Cena
6 464 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Jince
ID
080924
Plocha nemovitosti
8797 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Ing. František Kudrna

Ing. František Kudrna

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Jincích?

Podobné nemovitosti