Prodej vily, Luhačovice, Masarykova, 320 m2 (ID: 2031060)

Masarykova, Luhačovice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Luhačovicích

Informace k domu

Nabízíme k prodeji id. ½ podílu historické vily v samotném centru Luhačovic. Jedná se o stavbu z roku 1897, kterou zde v Luhačovicích projektoval hradišťský stavitel Julius Koop k rodinnému bydlení, ubytování pro hosty nebo i komerčnímu využití. Dle historických pramenů si zde několik pokojů pronajímal Dr. Schön, který zde v létě provozoval lékařskou ordinaci.

Jedná se o třípodlažní dům s velkorysým počtem pokojů, zahradou, garáží a druhým rodinným domkem, který stojí v zadní části pozemku.

V prvním nadzemním podlaží se nachází kuchyně, prostorný obývací pokoj, ložnice, pokoj, koupelna, WC, technická místnost a garáž – do všech místností se vstupuje z chodby. Navazuje na ni rovněž schodiště vedoucí do druhého nadzemního podlaží.

V druhém nadzemním podlaží jsou k dispozici čtyři pokoje, koupelna se sprchovým koutem, samostatné WC a technická místnost.

Ve třetím podlaží jsou pak dvě letní místnosti a prostorná slunná terasa.

Dům má obdélníkový půdorys, zděné přízemí a hrázděné patro. Střecha je sedlová s trojúhelníkovým bednícím štítem. Fasáda je z břízolitové omítky v kombinaci se zdobnými dřevěnými prvky. Dům je napojený na všechny inženýrské sítě – elektřina, plyn, kanalizace. Topení v domě je plynové ústřední.

V zahradě se nachází ještě další novodobá budova, která je kolaudována jako rodinný dům a sloužila jako samostatná bytová jednotka 1+1 (včetně sociálního zázemí). Domek je podsklepen a sklepní prostor je rozdělen na dva samostatné sklepy.

Dům je nevystěhován a bude nutné provést celkovou rekonstrukci. Nabízí se zde mnoho účelů využití: apartmány, vícegenerační bydlení nebo prestižní sídlo firmy.

Parametry domu

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Masarykova, Luhačovice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
320 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha nemovitosti
516 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Karel Adámek

Karel Adámek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje vil v Luhačovicích?

Podobné nemovitosti