Prodej rodinného domu, Brázdim - Nový Brázdim, 280 m2

Nový Brázdim

12 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 188 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Brázdimi

Informace k domu

Nabízíme Vám ke koupi dvougenerační rodinný dům o dispozici 7+2 po kompletní rekonstrukci v pěkné a klidné části obce Brázdim. Autem se dostanete do Prahy pouze za 10 min a zastávka autobusu je v pěší vzdálenosti 5 min. Odtud jezdí pravidelně autobusy přímo až do zastávky Letňany v Praze.

Jedná se o samostatně stojící dům se dvěma samostatnými vchody stojícím na vlastním pozemku o celkové výměře 146 m2. Za domem se nachází zahrada se vstupem do zastřešeného altánku, kde se nachází vyzděný gril. Na pozemku se dále nachází vzrostlé tůje a vlastní studna. Před domem je vydlážděná plocha pro parkování pro dvě auta a vjezd do garáže.

Dům je rozdělen na dvě části, které jsou propojené dveřmi, přičemž obě mají vlastní vchod.

První část domu je dizpozičně sestavena v přízemí z velkého obývacího pokoje s otevřeným vstupem do kuchyně, závětří, předsíně, haly, komory a koupelny s WC se sprchovým koutem a v 1. patře se nachází tři pokoje a samostatná koupelna s toaletou s vanou a sprchovým koutem. Do 1. patra se vstupuje přes otevřené schodiště.

V druhé části domu se nachází v přízemí obývací pokoj s krbem se vstupem do 1. patra prostřednictvím samostatného schodiště. V 1. patře se nachází dva samostatné pokoje, přičemž jeden je s orientací do dvora a druhý do zahrady.

Podlahové krytiny jsou plovoucí podlahy v celém domě mimo sociální zázemí a schodiště. Okna jsou plastová. Oba domy se dají užívat jako jeden rodinný dům pro celou rodinu nebo samostatně jako dva domy pro vícegenerační bydlení.

Parametry domu

Cena
12 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
13. 9. 2024
Adresa
Nový Brázdim
ID
IETP837597
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
280 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Podlahová plocha
280 m2
Plocha nemovitosti
394 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž
Parkování

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Bc. Tomáš Indrák

Bc. Tomáš Indrák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Brázdimi?

Podobné nemovitosti