Prodej rodinného domu, Jesenice, K Chatám, 100 m2

K Chatám, Jesenice

11 990 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 57 141 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Jesenici

Informace k domu

V atraktivní lokalitě Horní Jirčany nabízíme nemovitost, kterou majitelka opravdu vymazlila. Jedná se o pečlivě udržovaný zateplený dům, kde jsou čtyři místnosti a kuchyně, dále samostatnou garáž na hraně pozemku, zahradní domek, který spojuje s domem útulné posezení, dílnu, dřevník, zapuštěný bazén se solárním ohřevem a to vše je usazeno v krásné udržované parkové zahradě. Plyn se nachází na hranici pozemku a k dispozici novému majiteli bude i vypracovaný projekt pro instalaci tepelného čerpadla. Dům je vytápěn kamny s dvojitým spalováním, které vydrží topit až 8 hodin a jsou zde umístěny i přímotopy.

Dům je v těsné blízkosti Prahy, autobusem ze zastávky, která je vzdálena 2 min chůze, se dostanete na metro Budějovická za 25 min. Okolí domu poskytuje klid, soukromí, zeleň a rozlehlý les. Velkou výhodou je malá školka, která je v dochozí vzdálenosti. Nemovitost je k prodeji ihned, ale majitelka potřebuje dům užívat max. do 31. 5. 2025. Pro kupujícího to znamená uložené peníze proti inflaci, dále pak od převodu na katastru zisk nájemného do 31. 5. 2025 nebo standardní prodej s tím, že k uvolnění dojde k 31. 5. 2025. Energetická náročnost je uvedena G, není vypracován štítek PENB.

Parametry domu

Cena
11 990 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Náklady na bydlení
6700
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
K Chatám, Jesenice
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
100 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
100 m2
Plocha nemovitosti
735 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Finako

nám. Komenského 287, Kostelec nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jozef Navrátil

Jozef Navrátil

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Jesenici (okr. Praha-západ)?

Podobné nemovitosti