Prodej pozemku pro bydlení, Skuhrov, 1019 m2 (ID: 2030576)

Skuhrov

4 585 500 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 853 Kč /za měsíc

(cena je včetně právního servisu a provize)

Doporučené firmy v Skuhrově

Informace k pozemku

Ve výhradním zastoupení vám nabízíme ke koupi stavební pozemek o rozloze 1019 m² ideální pro výstavbu rodinného domu.
Pozemek se nachází na okraji malebné obce Skuhrov.
Jedná se o zajímavou příležitost jak ke koupi tak k investici v hezké lokalitě. V obci je možnost drobného nákupu, pošta, pohostinství a tenisový kurt. Veškerou širší vybavenost pak zajišťuje přilehlý městys Liteň, který se nachází 4 minuty jízdy autem.
Celá obec Skuhrov je v těsné blízkosti nádherných „Brdských lesů", které vybízejí k procházkám, odpočinku a v letních měsících k houbaření.
Cesta autem na hranici Prahy či Berouna potrvá pouhých 20 minut.Je zde dobrá dostupnost na dálnice D4 a D5 nebo se dá využít velmi frekventovaného vlakového spojení z Řevnic.
K dispozici jsou na hranici pozemku všechny potřebné IS.
Pokud vás naše nabídka zaujme neváhejte se nám ozvat. Rádi vám poskytneme další informace. Pro zajištění přístupu na pozemek je nezbytný odkup podílu na pozemku cca 70m2, který v budoucnu bude sloužit jako cesta. Dále je možnost koupě i dvou dalších sousedících pozemků.

Naše RK vám pomůže zajistit i případnou hypotéku.

Parametry pozemku

Cena
4 585 500 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
cena je včetně právního servisu a provize
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Skuhrov
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1019 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Mgr. Petra Koštová

Mgr. Petra Koštová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Skuhrově (okr. Beroun)?

Podobné nemovitosti