Pronájem bytu 2+kk, Poděbrady, Riegrovo náměstí, 64 m2

Riegrovo náměstí, Poděbrady

12 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Poděbradech

Informace k bytu

Nabízím Vám k pronájmu atraktivní byt 2+kk o výměře 64 m², který se nachází ve 3. patře cihlového domu na adrese Riegrovo náměstí ve městě Poděbrady. Byt je nabízen částečně zařízený a je ihned k dispozici pro nové nájemníky.

Interiér bytu se skládá z prostorné vstupní chodby s přístupem do všech místností, velké kuchyně s jídelním koutem, ložnicí/obývacím pokojem, koupelnou s vanou, samostatnou toaletou a praktickým kumbálkem pro skladování.

Byt se nachází v oblasti s výbornou občanskou vybaveností. V bezprostřední blízkosti naleznete školy, školky, lékařskou péči, poštu i množství obchodů a služeb. Nabízí se zde také široké možnosti pro sport a kulturu. Dopravní dostupnost je vynikající jak pro automobilovou dopravu, tak pro veřejnou dopravu. Stanice autobusu, vlaku a přímé napojení na dálnici zajišťují snadné a rychlé spojení s okolními městy i Prahou.

Celková měsíční nájemné činí 12 000 Kč, navíc je požadována kauce ve výši 20 000 Kč. Provize RK je ve výši 12.000 Kč. Poplatky za služby jsou v ceně 2.550 Kč. V ceně nájmu není zahrnuta elektřina a plyn, které si nájemce zajišťuje a platí samostatně.

Tento byt představuje ideální volbu pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají komfortní bydlení v klidné, ale dobře dostupné lokalitě. S ohledem na přímou blízkost všech potřebných služeb a výbornou dopravní dostupnost, tento byt nabízí skvělé podmínky pro život.

Pro další informace nebo domluvení prohlídky mě neváhejte kontaktovat!

Parametry bytu

Cena
12 000 Kč /za měsíc
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Riegrovo náměstí, Poděbrady
ID
913282
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
64 m2
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
64 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Marcela Pazderková

Marcela Pazderková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 2+kk v Poděbradech?

Podobné nemovitosti