Prodej zemědělské usedlosti, Postupice, 172 m2

Postupice

6 800 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 407 Kč /za měsíc

(konečná cena včetně právních služeb)

Doporučené firmy v Postupicích

Informace k domu

Představuji vám nabídku, která není pouze o prodeji samotné nemovitosti, ale o prodeji nemovitosti v jedinečném místě, kde najdete klid, harmonii a dokonalý únik od každodenního shonu.
V malebné vesničce Miroslav u Nové Vsi, jen pár minut od Benešova, pro vás mám zemědělskou usedlost, kde si můžete vybudovat svůj nový domov a splnit si tak své sny.

Miroslav není jen další vesnice na mapě – je to místo, kde máte na dosah ruky čistou nedotčenou přírodu, lesy, louky, rybníky. Abyste pochopili její jedinečnost, musíte se přijet podívat osobně. Slova totiž nedokážou vystihnout atmosféru tohoto místa a jeho okolí.

Více informací, video, foto k této nemovitosti, najdete na stránce jindrichkuthan.cz/prodej-zemedelske-usedlosti/

Zemědělská usedlost nabízí patrový rodinný dům o dispozici 6+kk. Přízemí poskytuje koupelnu a záchod, prostorné pokoje, komoru, šatní prostory. V patře najdete 3 pokoje s velkou chodbou a sklady.
Na dům navazuje budova s technickým zázemím, stodola, hospodářská budova a to vše tvoří uzavřený dvůr poskytující soukromí.

Pozemek má celkovou výměru 7832 m2 z toho je 757 m2 zastavěná plocha a nádvoří a zbytek 7075 m2 navazuje za stodolou. Za stodolou najdete další jednoduché dřevěné stavby, které jsou určeny k demolici.

Všechny uvedené hlavní stavby a příslušenství jsou v původním stavu, před kompletní rekonstrukcí a vyžadují značnou investici. Za to se vám ale vše vrátí v podobě nepřehlédnutelného sídla a sami si vyberte, jak nemovitost využijete. Možností je opravdu mnoho, od menšího zemědělského provozu, po rodinné sídlo až třeba po penzion.

Rodinný dům nabízí užitnou plochu 172 m2, navazující technická stavba 54 m2 (kotelna, sklad paliva a jiného), stodola 83 m2 a hospodářská budova 86 m2. Technika zahrnuje vytápění kotlem na TP, ústřední topení, kopanou studnu o hloubce 4,5 m a žumpu o objemu 6 m3.
Výška podlaží (stropy prkenné) v rodinném domě činí 2,45 m v přízemí a 2,2 m v patře, zatímco hospodářská budova má výšku stropů 2,47 m.

V případě zájmu si můžete dokoupit ještě v okolní obci Chudláz ornou půdu o 12836 m2 a menší pozemek ostatní plochy nedaleko tohoto místa o 1227 m2.

Výhodou této lokality je rychlá dostupnost okresního města Benešov, Vlašimi a Prahy.

Ozvěte se mi, domluvte si společnou prohlídku a přijďte se na vše podívat. Jsem si jist, že místo a okolní krajina vás určitě osloví.

Parametry domu

Cena
6 800 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
konečná cena včetně právních služeb
Aktualizováno
8. 9. 2024
Adresa
Postupice
ID
911433
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
395 m2
Typ objektu
Přízemní
Podlahová plocha
172 m2
Plocha nemovitosti
7832 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 15 lidí

Prodejce

Jindřich Kuthan

Jindřich Kuthan

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje zemědělských usedlostí v Postupicích?

Podobné nemovitosti