Prodej rodinného domu, Mělník, Baráčnická, 120 m2

Baráčnická, Mělník

11 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 54 806 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Mělníku

Informace k domu

Nabízíme prostorný rodinný dům s velkou zahradou a garáží, která má potenciál pro přestavbu, například na autoservis. Tento dům je ideální volbou pro ty, kteří hledají oddělené společenské a relaxační zóny, zároveň touží po prostorné zahradě a uvažují o spojení bydlení s podnikáním. Velkou výhodou je také výborná dostupnost do centra města i rychlý dojezd do Prahy.

Základní informace:
• Celková plocha pozemků činí 1004 m² a zahrnuje dům, zahradu, garáž a přístavky.
• Dispozice 5+1
• Užitná plocha cca 120 m²
• Ohřev vody elektrickým bojlerem
• Vytápění plynovým kotlem a krbovými kamny
• Napojení na veřejný vodovod a kanalizaci
• Dům po částečné rekonstrukci
• Prostorná garáž s možností přebudování na autoservis

V přízemí se nachází společenská zóna, která zahrnuje prostornou vstupní chodbu se samostatnou šatnou, kuchyni s moderní kuchyňskou linkou a spotřebiči, obývací pokoj s krbovými kamny a další místnost vhodnou jako jídelna, dětská herna, pracovna či pokoj pro hosty. Dále zde najdete chodbu se vstupem na zahradu, samostatné WC a koupelnu s vanou.

Patro domu slouží jako relaxační zóna se třemi pokoji, z nichž jeden je průchozí, druhý samostatný a třetí má vstup na velkou terasu orientovanou na jihozápad s krásným výhledem do okolí. Dům je částečně podsklepen, kde technické zázemí nabízí možnost využití například pro domácí fitness nebo saunu. Rozlehlá půda poskytuje dostatek úložného prostoru a případně i možnost rozšíření o další místnost.

Dům prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která byla dokončena v dubnu tohoto roku. Během ní byla zhotovena nová fasáda, vyměněna všechna okna, renovován balkón, zábradlí i plot. Proběhla také modernizace topení a elektrických rozvodů, a byly instalovány sádrokartonové stropy. K vytápění slouží plynový kotel nebo krb napojený na otopný systém. Krb nejen vytvoří příjemnou atmosféru, ale zároveň efektivně přispěje k vytápění celého domu.

Mělník je malebné město s bohatou historií a krásným okolím, které nabízí ideální podmínky pro pohodové bydlení. Leží jen kousek od Prahy, což zajišťuje skvělou dopravní dostupnost a zároveň klidné prostředí mimo ruch velkoměsta. Město je známé svým vinařstvím, historickým centrem a nádhernými výhledy na soutok řek Labe a Vltavy. Nabízí veškerou občanskou vybavenost včetně škol, obchodů a zdravotnických zařízení, což z něj činí perfektní místo pro rodinný život

Pokud hledáte svůj vysněný domov, přijďte se podívat, třeba právě tento bude tím pravým pro vás.

Parametry domu

Cena
11 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Baráčnická, Mělník
ID
1333
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
120 m2
Vybaveno
Částečně
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha budovy
74 m2
Plocha nemovitosti
1004 m2
Třída energetické náročnosti
E - Nehospodárná
Ukazatel energetické náročnosti
152 kWh/m2 za rok
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední plynové, Ústřední tuhá paliva
Komunikace
Asfaltová
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Garáž
Převod do OV
Parkování

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo OSTROV REALIT

OSTROV REALIT

Stanislava Lolka 1930/2a, Zábřeh

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 11 lidí

Prodejce

Mgr. Tereza Francová

Mgr. Tereza Francová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Mělníku?

Podobné nemovitosti