Prodej bytu 3+kk, Praha - Letňany, Hlučkova, 73 m2 (ID: 2028983)

Hlučkova, Praha 9 - Letňany

Doporučené firmy v Praze 9

Stěhovací služby

Informace k bytu

Exkluzivní prodej bytu 3+kk/B/P/S, m², Praha 18 - Letňany

Nabízíme k prodeji luxusně zařízený byt 3+kk v Pražských Letňanech o celkové výměře samotného bytu 82,2 m², 2 x balkóny 19,5 m² a včetně garážového stání a sklepu 3,5 m²

Byt se nachází v 9. NP bytového domu (z celkových 13. NP) a nabízí prostor čítající dva neprůchozí pokoje (dětský pokoj a ložnice), koupelnu s vanou, samostatné WC, 2 komory, prostorný obývací pokoj s kuchyňským koutem, kde je i prostor na jídelní stůl pro rodinu. Kuchyňská linka je vyrobena na míru firmou Oresi, která nabízí dostatek úložného prostoru a je vybavena vestavnými spotřebiči značky Whirpool (horkovzdušná trouba, mikrovlnka, indukční varná deska a lednice s mrazničkou), vestavená myčka značky Boosh, digestoř značky Elekrolux a vinotéka značky Candy.

V vstupní hale se nachází vestavěná skříně na míru, které poskytují maximum úložného prostoru.
Interiérové dveře jsou od firmy Sapeli a vstupní dveře jsou od firmy Next, které ladí zevnitř s dekorem interiérových dveří.
Dominantou bytu jsou dva balkóny. Větší z nich má elektrickou markýzu včetně čidla na vítr, takže se sama zavírá. Večerní posezení vám zpříjemní zabudované led pásky, které způsobí krásné osvětlení.

Energetická náročnost budovy třídy B velmi úsporná.

Tato oblast je velmi žádaná je zde spoustu zeleně, nedaleko lesopark Letňany, který nabízí spoustu sportovního a relaxačního vyžití. V lokalitě se nachází veškerá občanská vybavenost včetně MŠ, ZŠ, Obchodní centrum Letňany, Globus, Lidl, plavecký bazén, zimní stadion.
Dostupnost do centra zajišťuje dostatek spojů městské hromadné dopravy (cca 10 minut ke stanici metra linky C, autobusové spoje v okolí bytu). Výborné dopravní spojení zajišťuje nedaleká dálnice D8, D10 a D11.

Parametry bytu

Cena
11 580 000 Kč Spočítat hypotéku
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Hlučkova, Praha 9 - Letňany
ID
6
Stavba
Panelová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
73 m2
Vybaveno
Ne
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Jana Pazourková

Jana Pazourková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+kk v Praze 9?

Podobné nemovitosti