Pronájem skladu, Popovice, 520 m2 (ID: 2028867)

Popovice

20 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ provize RK)

Doporučené firmy v Popovicích

Informace k nemovitosti

Hospodářská budova s pozemky (chov dobytka/sklad/výroba/dílna)

Nabízíme k dlouhodobému pronájmu celek nebo část hospodářské budovy s pozemky. Možná je také přístavba mobilních přístřešků nebo jiné úpravy. Nemovitost o celkové ploše 520 m² se nachází na okraji obce Popovice u Benešova, 50 km jižně od hranice Prahy, 20 km od sjezdu z D1. Velkou výhodou je manipulační plocha, můžete využít 4465 m² pozemků, které objekt obklopují. Celý areál je oplocený, s pohodlným vjezdem i pro kamion. Část pozemku je zatravněná a část tvoří betonové či asfaltové plochy. Ve vlastnictví pronajímatele jsou i další pozemky v okolí (louky/pole), po dohodě je lze pronajmout také.
Do objektu je zavedena elektřina a voda. Budova se skládá ze dvou vzájemně propojených hal, prostorné vstupní místnosti, která sloužila jako zázemí pro zaměstnance, technické místnosti a sociálního zařízení (nyní mimo provoz, není problém ho obnovit). Velkou investicí nebude ani vybudování kanceláře.
Haly mají vstup z obou štítů, jedna je průjezdná vraty směrem od vjezdu do zadní části areálu.
Polovina domu má suchou půdu přístupnou z venku na několika místech.

Bývalý vepřín lze využít nejen k ustájení, ale je vhodný také jako sklad, výroba, dílna, opravna aut nebo k jinému podnikání.

Parametry nemovitosti

Cena
20 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ provize RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Popovice
ID
2024205
Stavba
Cihlová
Plocha užitná
520 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Plocha budovy
528 m2
Plocha nemovitosti
4993 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

SKAJP INVEST s.r.o.

SKAJP INVEST s.r.o.

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu skladů v Popovicích (okr. Benešov)?

Podobné nemovitosti