Prodej pozemku pro bydlení, Střelice, Vyhlídková, 667 m2

Vyhlídková, Střelice

6 870 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 32 740 Kč /za měsíc

(včetně poplatků, včetně provize)

Doporučené firmy v Střelicích

Informace k pozemku

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme rovinatý stavební pozemek s výměrou 667 m2 v oblíbené obci Střelice u Brna v lokalitě Žleby II. Zde se v současné době buduje oáza moderního bydlení v těsné blízkosti přírody v příjemné klidové zóně soukromých pozemků.
Rozměry pozemku jsou cca:
- šířka – 17 m
- délka – 40 m
Dle územního plánu se pozemek nachází v zastavitelném území – plocha rodinného bydlení, takže zde lze postavit od bungalovu až po krásnou vícepatrovou funkcionalistickou vilu.
Díky svému pravidelnému tvaru s dostatečnou uliční šíří je proto tento pozemek dokonalou příležitostí pro stavbu samostatně stojícího domu se zastavěnou plochou až 133,4 m2.

Na hranici pozemku jsou vybudovány zkolaudované přípojky na kompletní sítě:
- voda
- kanalizace
- elektřina
- plyn.

Kanalizace v lokalitě Žleby II. bude v budoucnu připojena do obecní kanalizace.
Aktuálně lze odpadní vody z budoucího domu svézt do jímky, nebo soukromé ČOV u domu. Současně se jedná o zkapacitnění čistírny odpadních vod, na kterou bude poté kanalizace napojena.

Lokalita je osvětlena veřejným osvětlením. Pozemky jsou obsluhovány zcela novými příjezdovými komunikacemi.

Obec Střelice u Brna zaujme svojí skvělou dostupností do města Brna, zároveň však nabízí blízkost přírody (přírodní park Bobrava). Do Brna se dostanete pohodlně autem, skvěle také za 15 minut klimatizovaným moderním elektrickým vlakem po nově zbudované železniční trati.
Ve Střelicích nechybí škola (1.-9., třída), školka, pošta, obchody s potravinami, nápoji a vyhlášené koupaliště nebo benzinová pumpa.
Ke sportu ve Střelicích láká místní aktivní Sokol, plážový volejbal na koupališti, místní fotbalové hřiště s úspěšným aktivním fotbalovým klubem, nebo cyklostezky v okolí.
Pro více informací o tomto skvělém pozemku nás neváhejte kontaktovat!

Fotografie domů jsou pouze ilustrační.

Parametry pozemku

Cena
6 870 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně poplatků, včetně provize
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Vyhlídková, Střelice
ID
00176
Plocha nemovitosti
667 m2

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento pozemek?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Infolinka Ravantino

Infolinka Ravantino

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje pozemků pro bydlení v Střelicích (okr. Brno-venkov)?

Podobné nemovitosti