Pronájem bytu 5+kk, Brno, Kamenná, 155 m2

Kamenná, Brno

45 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Brně

Informace k bytu

AMBIENTEN VIP si vám dovoluje nabídnout nově vybudovaný luxusní mezonetový byt o dispozici 5+kk s užitnou plochou 116m2 a celkovou výměrou 155m2 vč. dvou teras a dvou lodžií s výhledy na monumenty města Brna, hrad Špilberk a Katedrálu sv. Petra a Pavla. Byt je volný od 1.12.2024

Byt se nachází v 6. a 7. NP cihlového domu s výtahem. Celý dům prošel rekonstrukcí a nástavbou vznikl tento nadstandardní byt, který je orientovaný do klidného vnitrobloku, nemá přímé sousedy a nabízí tak i maximální soukromí a komfort se skvělou dostupností do města Brna. Vnitroblok je k dispozici nájemníkům domu. Byt nabízí panoramatické výhledy přes francouzská okna z pokojů na zmíněné monumenty a z teras také na všechny světové strany.

V 6. NP se nachází vstupní hala s vestavěnými skříněmi, která navazuje na obývací prostor s přímým vstupem na krytou terasu a kuchyňský kout. Kuchyně je vybavena skvěle řešeným úložným prostorem, pracovním ostrůvkem a vestavěnými spotřebiči Siemens (kombinovaná parní trouba, indukční varná deska, lednice a mraznička, digestoř, myčka, mikrovlnná trouba). Dále se na patře nachází 2 samostatné toalety (1 wc s bidetem), koupelna se sprchou i vanou a 3 samostatné pokoje, které mohou být využity jako ložnice, pracovna či dětské pokoje.

Po masivním jasanovém schodišti se dostanete do 7. NP, kde se nachází další samostatný pokoj se vstupy na tři terasy s nádhernými výhledy.

V každé místnosti se nachází klimatizační jednotka, v bytě pak masivní dřevěné podlahy, podlahové vodní topení, masivní na míru vyrobený vestavěný nábytek (postele, šatní skříně, knihovny, televizní stěna), průhledy přes světlíky pro maximální dosažení světla v celém bytě, led osvětlení, stropní osvětlení s možností změny barev, hlásiče požáru, čidlo vytečení pračky a zabezpečovací systém Jablotron. Každý z pokojů má připojení na pevný internet. Byt je vytápěn plynovým kotlem. Měřidla jsou samostatná. Celý dům i byt je zateplen. K bytu náleží sklepní kóje.

Měsíční nájemné činí 45.000,- Kč + 8.000,- Kč zálohy na energie a služby. Zálohy na energie se přepisují na nájemníka.
Kauce činí 2 měsíční nájmy.

V případě prohlídky neváhejte kontaktovat realitního specialistu.

Parametry bytu

Cena
45 000 Kč /za měsíc
Náklady na bydlení
+ 8.000,- Kč zálohy na energie a služby
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Kamenná, Brno
ID
30448
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
155 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie
Terasa

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Jiří Pomkla

Jiří Pomkla

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 5+kk v Brně?

Podobné nemovitosti