Prodej rodinného domu, Psáry, Heyrovského, 190 m2

Heyrovského, Psáry

17 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 85 306 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Psárech

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji samostatně stojící nadstandardní rodinný dům ve velmi klidné a žádané rezidenční lokalitě vilových domů obce Dolní Jirčany – Psáry. Prostorný a pečlivě udržovaný zateplený dvoupodlažní dům s úložnými půdními prostory z roku 2009 o celkové dispozici 7+1 a užitné ploše 190 m2 se nachází uprostřed rovinatého obdélníkového pozemku (1056 m²), obklopen okrasnou, přírodně uzavřenou zahradou poskytující maximální míru soukromí. Jeho součástí je kromě jiného zapuštěný vyhřívaný oválný bazén s pískovou filtrací a krytím, rozlehlá dlážděná terasa s příjemným posezením, Whirlpoolem, místem pro grilování a velkou garáží se sedlovou střechou (47 m²), toto vše na trávníku se systémem automatické závlahy využívající dešťovou vodu z retenční nádoby.
Dispozičně dům v 1. NP sestává z haly a zádveří (16 m²), francouzskými okny osazeného proskleného vzdušného obývacího pokoje s krbem (41 m²) s přímým vstupem na terasu, jenž svým prostorem dominuje celému přízemnímu podlaží a na nějž volně navazuje prostorná jídelna s masivním dřevěným jídelním stolem celkem až pro 8 osob (15,5 m²) a kuchyně kompletně vybavená značkovými kuchyňskými spotřebiči (11,5 m²) s příruční komorou na potraviny (1,3 m²).
Dále se zde nachází toaleta s umyvadlem a sprchovým koutem (2,8 m²) a pokoj pro hosty (11.5 m²) sloužící majitelům momentálně jako technicko-relaxační místnost.
Ve 2. NP, do kterého vstupujeme po pohodlném dřevěném schodišti, se nalézají další 4 samostatné pokoje využívané jako ložnice, dětský pokoj, pracovna, samostatná šatna, a velkorysá koupelna s rohovou masážní vanou, dvěma umyvadly, toaletou a bidetem. Západně orientované pokoje jsou opatřeny vstupem na balkon s výhledem na zahradní bazén a široké okolí Brd. Nad těmito prostory 2. NP se nachází čistá technická půda využitelná jako velkorysý úložný prostor s přístupem po vysouvacím schodišti.
Dům disponuje veškerými sítěmi (plyn, elektřina, voda, kanalizace), otop i ohřev TUV jsou zajištěny výkonným plynovým kotlem s rozvodem do radiátorů, umístěným v technické místnosti v 1.NP současně s pračkou a sušičkou.
Dům je osazen kompletním zabezpečovacím systémem, internetovým připojením a rozvodem STA do všech pokojů, okna domu jsou opatřena interiérovými žaluziemi, roletami, případně garnýžemi. Veškeré Interiérové prvky domu (dveře, zárubně, schodiště atd.) jsou vyrobeny z přírodního dřevěného masivu, podlahy v obytných místnostech jsou kryty dle svého určení dřevěnými přírodními materiály z afrického dřeva či kvalitní dlažbou, pod kterou se zároveň nachází podlahové vytápění (kuchyně, obě koupelny).
Obec Dolní Jirčany–Psáry (4 tis. obyvatel, pošta, obch. s potr., lék. ordinace, jesle, MŠ, ZŠ) se nachází v okrese Praha–západ, v atraktivní lokalitě Jesenice- Jílové u Prahy.

Parametry domu

Cena
17 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Heyrovského, Psáry
Stavba
Montovaná
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
190 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Plocha nemovitosti
1056 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

VJGROUP

Ellnerové 3104/4, Praha, Záběhlice

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Ing. Vladimír Jirgl, MBA

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Psárech?

Podobné nemovitosti