Prodej rodinného domu, Kostomlaty nad Labem, 160 m2

Kostomlaty nad Labem

8 199 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 39 074 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Kostomlatech nad Labem

Informace k domu

Hledáte bydlení v místě s plnou občanskou vybaveností a výbornou dostupností na Prahu či Ml. Boleslav?, pak je tato nabídka právě pro Vás. Prodej rodinného domu 5+1 s garáží a pozemkem o celkové výměře 745 m2 v obci Kostomlaty nad Labem. Dům je po kompletní rekonstrukci (elektroinstalace, odpady, rozvody vody, podlahové vytápění v přízemí - v patře deskové radiátory, podlahové krytiny, omítky, sádrokartonové podhledy, střešní krytina - latě - paropropustná folie - minerální vata, zateplení fasády - vyjma západní stěny). Dispozice domu: přízemí- vstupní předsíň, kuchyňská linka na míru s vestavěnými spotřebiči (myčka nádobí, el.trouba, mikrovlnná trouba, americká lednice, digestoř), pokoj, koupelna se sprchovým koutem a toaletou, obývací pokoj s jídelnou a se schody do podkroví, v podkroví - chodba, koupelna vanou a toaletou, ložnice se vstupem na balkón, pokoj, prostorný pokoj vybudovaný z půdního prostoru.
Vytápění domu je ústřední - kotlem na uhlí nebo dřevěné pelety, ohřev vody el. bojlerem. U domu je garáž s technickou místností kde je umístěn kotel na vytápění, a menší sklípek s vodárnou. Za domem je zahrada poskytující soukromí. Napojení na el.230/400V, obecní kanalizaci, voda z vlastní studny na pozemku, (možnost napojení na městský vodovodní řad a plynovod). Dům se nachází v v klidné ulici nedaleko centra obce. Energetická třída bude změněna po doložení nového PENB, zatím uvádíme energetickou třídu G.

V obci je veškerá občanská vybavenost - mateřská školka, základní škola, restaurace, obchody s potravinami, cukrárny, fotbalové hřiště, sportovní hala Bios, tenisové kurty, cyklostezky podél Labe, přírodní koupaliště, lesy ... Dopravní obslužnost - linka autobusu Nymburk-Lysá n/L-Milovice, vlak Kolín-Praha, dálnice D11 25min. na Černý Most, D10 20minut do Mladé Boleslavi.

Možnost financování hypotečním úvěrem, který Vám vyřídí náš hyp.specialista. Prohlídky kdykoliv i o víkendu, ihned k nastěhování. Budu se těšit Vaše makléřka.

Parametry domu

Cena
8 199 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Kostomlaty nad Labem
ID
2456
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
160 m2
Typ objektu
Patrový
Plocha nemovitosti
745 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

ABS reality

Kostomlaty nad Labem, Kostomlaty nad Labem

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Petra Radoušková

Petra Radoušková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Kostomlatech nad Labem?

Podobné nemovitosti