Pronájem bytu 3+1, Ostrava, Dr. Malého, 95 m2

Dr. Malého, Ostrava

15 000 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Cena BEZ služeb, kauce a provize)

Doporučené firmy v Ostravě

Informace k bytu

Nabízíme pronájem byt 3+1 o ploše 95 m2 ve zrekonstruovaném domě na ulici Dr. Malého v Ostravě. Byt se nachází v 1. poschodí, má neobvyklé rozložení, je prostorný a světlý. Byt má samostatnou kuchyň, která je vybavená linkou včetně spotřebičů (myčka, sporák kombinace elektřina/plyn, digestoř), další tři pokoje jsou samostatné, z toho jeden pokoj má nadstandardní výměru. Byt má dvě toalety, jednu samostatnou, druhá je součástí koupelny, ve které je rohová vana a bidet. Celý byt má stropní světla, na všech oknech žaluzie, byt má svůj vlastní samostatný plynový kotel (teplo, teplá voda). Nabízíme příjemné bydlení v cihlovém domě, kde ve vchodě jsou pouze čtyři byty. K dispozici sklepní kóje.

Součástí nájemného je garáž/garážové stání u domu pro jedno vozidlo.

Cena za nájemné bytu a garáže je 15.000,- Kč bez záloh na služby spojených s užíváním bytu, které se pohybovaly ve výši cca 6.000,- Kč (elektřina pro byt, plyn-teplo+teplá voda, studená voda, úklid a elektřina společných prostor). Výše záloh elektřiny a plynu závisí na cenách u dodavatele (přepisujeme na nájemníka), obojí je u ČEZu. Vratná jistota/kauce je stanovena ve výši 30.000,- Kč a provize 15.000,- Kč.

K dispozici od října 2024. V případě jakýchkoliv dotazů nás kontaktujte.

Parametry bytu

Cena
15 000 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
Cena BEZ služeb, kauce a provize
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Dr. Malého, Ostrava
ID
0318
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
95 m2
Lokalita objektu
Centrum obce
Vlastnictví
Osobní
Podlahová plocha
95 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Lenka Bernatíková

Lenka Bernatíková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Ostravě?

Podobné nemovitosti