Prodej rodinného domu, Třebešice, 255 m2

Třebešice

3 997 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 19 049 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Třebešicích

Informace k domu

Prodej dvoupodlažního rodinného domu s garáží, praktickými skladovacími prostory a obrovskou zahradou, která je celá územním plánem obce určena k zástavbě. To vše v zajímavé a rychle se rozvíjející obci Třebešice, nedaleko Čáslavi a Kutné Hory.

Jedná se o starší, zděný dům postavený v roce 1956 (přístavba pak v roce 1972), který je vhodný k rekonstrukci a jehož dispoziční uspořádání je následující:

V přízemí nalezneme předsíň, kuchyň, obývací pokoj, ložnici, další menší pokoj, koupelnu s toaletou a technickou místnost. Celková dispozice přízemí tedy činí 3+1 s užitnou plochou 82 m2.

Ve druhém podlaží, kam se dostaneme samostatným vstupem z venku skrze předcházející zastřešenou terasu (12 m2), se nachází další dva pokoje s celkovou plochou 26 m2.

V podkroví je situována ještě prostorná půda (62 m2) a v suterénu domu pak také menší sklep (11 m2).

Nemovitost je napojena na elektřinu, veřejnou kanalizaci a veřejný vodovod. Navíc zde dále můžete využít 2 vlastní studny.

Vytápění domu je zajištěno ústředně, a to kotlem na tuhá paliva, splňujícím zpřísněné normy od září roku 2024. Ohřev vody pak zajišťuje elektrický bojler.

K domu dále náleží prostorná garáž (20 m2) a mnoho praktických skladovacích prostor o celkové výměře 71 m2.

A teď to nejlepší. Za domem se nachází ještě obrovská zahrada, která Vám poskytne nejen příjemné soukromí, ale především pak dostatek prostoru pro realizaci všech Vašich plánů. A to zejména proto, že kompletně celý pozemek náležící k domu, a to právě včetně zahrady, je územním plánem obce určen k zástavbě. Jeho celková výměra pak činí velkorysých 1.665 m2.

Je tedy jen na Vás, jak se potenciál celé nemovitosti rozhodnete využít. A jelikož je dům k dispozici ihned, tak můžete s realizací Vašich snů rovnou začít.

Třebešice jsou rychle se rozvíjející obcí, kde se neustále realizují nové a nové projekty. Kromě vyhlášeného třebešického zámku zde nalezneme např. obecní úřad s dětským hřištěm, víceúčelové hřiště s umělou trávou, osvětlením, sportovním zázemím a altánem, a také dalším dětským hřištěm s herními a work-outovými prvky.

Obec Třebešice je však zajímavá také svojí polohou, neboť leží 4 km jihovýchodně od Čáslavi, 6 km severozápadně od Kutné Hory a 15 km severozápadně od Kolína. A kromě vlastní dopravy autem se můžete do těchto oblíbených měst, nabízejících mnoho pracovních příležitostí a kompletní občanskou vybavenost, vypravit také zdejší autobusovou či vlakovou dopravou.

A pokud byste chtěli dům využívat spíše jako chalupu, pak Vás jistě potěší dojezdová vzdálenost z krajských měst Praha, Pardubice či Hradec Králové kolem 1 hodiny.

Pokud máte zájem o bližší informace či prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kdykoli kontaktovat.

Nemovitost je možné financovat hypotečním úvěrem, který Vám pomůžeme zdarma zajistit, a to s nejvýhodnějšími podmínkami na trhu. Číslo zakázky: 935316

Parametry domu

Cena
3 997 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Třebešice
ID
N935316
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Před rekonstrukcí
Plocha užitná
255 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Plocha budovy
198 m2
Podlahová plocha
255 m2
Plocha nemovitosti
1665 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Elektřina
230V, 400V
Odpad
Veřejná kanalizace
Topení
Ústřední tuhá paliva
Telekomunikace
Telefon, Internet
Doprava
Vlak, Silnice, Autobus
Voda
Dálkový vodovod, Studna
Garáž
Sklep
Terasa

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo iRealitka.cz

iRealitka.cz

Čajkovského 916, Hradec Králové

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 95 lidí

Prodejce

Mgr. Zdeněk Luňák

Mgr. Zdeněk Luňák

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Třebešicích (okr. Kutná Hora)?

Podobné nemovitosti