Prodej bytu 3+1, Pardubice, Bělehradská, 63 m2

Bělehradská, Pardubice - Polabiny

4 790 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 22 828 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Pardubicích

Informace k bytu

Nabízíme Vám pěkný byt 3+1 s lodžií o celkové podlahové ploše včetně příslušenství 63 m2 v oblíbené lokalitě Polabiny.

Byt se nachází v 6. NP zrekonstruovaného panelového domu, který nabízí výborné dopravní spojení do ostatních částí města, jelikož se nachází přímo u zastávky Bělehradská. Další nespornou výhodou je velké parkoviště s dostatečnou kapacitou na druhé straně domu. Dům nabízí dostatek zázemí v podobě kolárny a kočárkárny, zrekonstruovaný výtah a dobře udržované společné prostory.

Samotná bytová jednotka je umístěna šestém (posledním) nadzemním podlaží, které zajišťuje klid a příjemný výhled do okolní zeleně. Byt prošel v roce 2015 celkovou rekonstrukcí, v rámci které byla upravena dispozice včetně zvětšeného zděného jádra. Koupelna proto nabízí vanu i sprchový kout. Prostorná předsíň je pak otevřena přímo do obývacího pokoje. Výhodná je i orientace místností, kdy okna kuchyně a jídelny jsou směrována na sever, obývací pokoj a ložnice, ze kterých jsou dva samostatné vstupy na prostornou zasklenou lodžií pak na jih do klidové části s dostatkem zeleně. Kuchyně zůstává vybavena kuchyňskou linkou a spotřebiči. Ložnice je vybavena klimatizací. Příslušenství tvoří sklepní koje v 1. NP domu, kde se nachází i další společné prostory (kolárna, sušárna).

Městská část Polabiny patří mezi nejžádanější místa pro svou dopravní dostupnost, výbornou občanskou vybavenost v podobě velkého množství zeleně, spoustě dětských hřišť, základních i mateřských škol, dostatečného množství obchodů i ambulancí lékařů všech služeb. Díky dostatečným plochám v okolí domu je zajištěno i bezproblémové parkování.
Při osobní prohlídce můžeme provést nezávislou konzultaci, na základě které Vám zpracujeme nabídku velmi výhodného financování přímo dle Vašich potřeb.

Parametry bytu

Cena
4 790 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Bělehradská, Pardubice - Polabiny
ID
320
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
63 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 62 lidí

Prodejce

Lukáš Horský

Lukáš Horský

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Pardubicích?

Podobné nemovitosti