Prodej bytu 2+kk, Vrchlabí, Pražská, 89 m2 (ID: 2027881)

Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov

9 080 000 Kč HYPOTÉKA od 43 273 Kč /za měsíc

(včetně provize RK)

Doporučené firmy v Vrchlabí

Informace k bytu

Prodej bytu 2+kk, 89 m² Vrchlabí, ul. Pražska

Prodej bytu v developerském projektu Viva – Vrchlabí

Nabízíme prostorný byt s dispozicí 2+kk s terasou v novém zkolaudovaném developerském projektu v žádané lokalitě Vrchlabí.

Jednou z největších předností tohoto bytu je poloha s výhled na vodní plochu Vejsplachy a okolní pohoří. Komplex Viva Vrchlabí je situován se vším potřebným na dosah ruky. Školy, školky, veřejná doprava, sportoviště i centrum města s plnou občanskou vybaveností jsou kousek od vašeho nového domova. A to vše v těsné blízkosti krásné přírody Krkonoš, která nabízí nespočet možností pro aktivní odpočinek i relaxaci.

Byt:
Celková plocha 89,4 m² se skládá z bytové jednotky o dispozici 2+kk (74,2 m²) s terasou (9,4 m²). K bytu náleží praktický cyklobox o velikosti 2,3 m² s nabíjecí jednotkou a parkovací stání v podzemních garážích domu. Tento světlý byt se nachází ve 2. nadzemním podlaží a nabízí vše, co moderní domácnost potřebuje.

• Nabízíme vám možnost družstevního financování.
• 30 % svých financí.
• Splátky formou nájmu.

Komplex Viva Vrchlabí
Projekt je dokonalou symbiózou čtyř stylových domů s 58 bytovými jednotkami, propojenými garážemi. V bytových domech jsou výtahy. Představte si, že všechny vaše sportovní potřeby jsou bezpečně uložené a vy máte plný prostor pro život.

• Dispozice 2+kk.
• 2. NP.
• Celková podlahová plocha 89,4 m²
• Užitná plocha bytu 74,2 m²
• Terasa 9,4 m²
• Parkovací stání
• Cyklobox 2,3 m² s nabíjecí stanicí

Strategická lokalita
Jednou z největších předností tohoto bytu je jeho poloha. Komplex Viva Vrchlabí je situován tak, že vše potřebné máte na dosah ruky. Školy i školky veřejná doprava, sportoviště i centrum města s plnou občanskou vybaveností. A to vše v těsné blízkosti krásné přírody Krkonoš, která nabízí nespočet možností pro aktivní odpočinek i relaxaci.

Tato naprosto výjimečná poloha v rámci Vrchlabí i Krkonoš nadchne milovníky sportu i rodiny, plánující se přesunout blíž k přírodě do živého města s plnou občanskou vybaveností. Krkonoše máte doslova na dlani.

• Špindlerův mlýn autem 20 minut.
• Rokytnice nad Jizerou autem 30 minut.
• Černý důl 13 autem minut.
• Herlíkovice autem 9 minut.
• Aquacentrum Vrchlabí 12 minut pěšky.

Město nabízí bohaté možnosti nákupů od klasických obchodů až po farmářské trhy, které se konají každé dva týdny. Provozuje jesle, několik školek, školu i domov pro seniory. Nachází se zde vyhlášená nemocnice, vlakové a autobusové nádraží, zámek s parkem i městský park.

V nabídce máme k dispozici i další byty o dispozicích 2+kk a 3+kk. Některé fotografie jsou ilustrační. Uvedené informace mají pouze informativní charakter a mohou se v průběhu inzerce změnit.
Nenechte si ujít tuto příležitost a objevte svůj nový domov nebo investice ve Vrchlabí. Přijměte naše pozvání k prohlídce a učiňte první krok k životu, o kterém jste vždy snili. Kontaktujte makléře pro více informací nebo prohlídku.

Parametry bytu

Cena
9 080 000 Kč Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize RK
Aktualizováno
7. 9. 2024
Adresa
Pražská, Vrchlabí, okres Trutnov
ID
0124
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
89 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Družstevní
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 5 lidí

Prodejce

Soňa Dóžová

Soňa Dóžová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Vrchlabí?

Podobné nemovitosti