Prodej činžovního domu, Aš, Resslova, 1350 m2

Resslova, Aš

13 850 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 66 005 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Aši

Informace k nemovitosti

Prodej nemovitosti. Uprostřed pulzujícího centra města Aše vás zveme k prohlídce pětipatrového rezidenčního domu, který je architektonickým skvostem tohoto okrsku. Každé patro této nemovitosti má své unikátní poslání: od praktického skladu v suterénu, přes útulné bydlení a společenským sálem v přízemí, až po kancelářské prostory a domácí pohodlí bytových jednotek ve vyšších podlažích, s přístupem na střechu a technickým zázemím výtahu v podkroví.

Současné využití nemovitosti:
V suterénu se rozprostírá sklad stavebních materiálů, který patří místní stavební firmě. Přízemí je domovem pro společenskou místnost s kapacitou až 50 osob, kompletně vybavenou skladem, toaletami, umývárnou, elektrickým sporákem a vlastním plynovým kotlem. Druhé a třetí nadzemní podlaží jsou věnovány bydlení, kde se nachází celkem osm moderních bytů, vybudovaných v roce 2013. Podkroví nabízí prostor připravený k transformaci na další obytné jednotky, s již přivedenými rozvody vody a kanalizace.

Další prostory a zařízení:
Tato nemovitost také disponuje sušárnou, úklidovou komorou, prádelnou a kanceláří, stejně jako společnými chodbami a schodištěm, které poskytují snadný přístup do všech částí domu.

Interiér bytů:
Interiéry bytů jsou promyšleně řešeny a nabízí komfortní bydlení s jednou až třemi ložnicemi, praktickou kuchyňkou, soukromou koupelnou a předsíní. Každá místnost je vybavena kvalitními lůžky, prostornými skříněmi, útulnými židličkami, pracovním stolem a nezbytnými lůžkovinami. Kuchyňky jsou kompletně vybaveny moderními kuchyňskými linkami, varnou konvicí, dvouplotýnkovým vařičem, mikrovlnnou troubou, lednicí a odsavačem par, což zajišťuje vše potřebné pro každodenní život.

Potenciál pro rozvoj:
Vize pro budoucnost této nemovitosti zahrnuje možnost rozšíření o dalších 12 bytů typu 2+kk, což by zvýšilo ubytovací kapacitu na impozantních 89 osob z současných 40. Tento potenciál činí nemovitost atraktivní investicí s vysokým návratovým potenciálem.

Doplňující informace:
Pro obyvatele a návštěvníky je k dispozici parkování v sousední Resslově ulici. Všechna obytná okna jsou orientována na jih, což zajišťuje dostatek denního světla. Objekt je plně napojen na městské inženýrské sítě a pro každý z osmi bytů je zavedeno samostatné měření spotřeby vody a elektřiny.

Poznámka:
Infrastruktura nemovitosti je dimenzována s předvídavostí, aby vyhověla potřebám až dvaceti bytových jednotek typu 2+kk, což poskytuje prostor pro budoucí expanzi.

Tento bytový dům, objekt nabízí mnohostranné možnosti využití a je připraven přivítat své nové majitele s otevřenou náručí.

Parametry nemovitosti

Cena
13 850 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
6. 9. 2024
Adresa
Resslova, Aš
ID
2761
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
1350 m2
Typ objektu
Patrový
Druh objektu
Samostatný
Lokalita objektu
Centrum obce
Plocha budovy
312 m2
Plocha nemovitosti
1350 m2
Elektřina
230V, 400V
Plyn
Plynovod
Odpad
Veřejná kanalizace
Doprava
Autobus
Voda
Dálkový vodovod
Sklep

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo RK PRINC

RK PRINC

Hanusova 353/12, Praha 4

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Petr Vopěnka

Petr Vopěnka

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Aši?

Podobné nemovitosti