Prodej bytu 2+kk, Kladno, Generála Selnera, 48 m2

Generála Selnera, Kladno - Kročehlavy

4 490 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 398 Kč /za měsíc

(včetně provize, včetně právního servisu)

Doporučené firmy v Kladně

Informace k bytu

Exkluzivně vám nabízíme ke koupi velmi útulný moderní byt 2+kk o celkové výměře 52 m2 (48 m2 + 4 m2 balkón). Byt se nachází v 2. nadzemním podlaží zděné novostavby moderního bytového domu s výtahem a to ve vyhledávané lokalitě Kladna u NC Oáza, obklopeného přírodou a s vynikající dostupností do Prahy (na metro Nádraží Veleslavín cca 20 min autem).

Dispozice bytu: vstupní předsíň (5,8 m2), šatna (3,2 m2), koupelna s vanou (4,3 m2), samostatné WC (1,4 m2), neprůchozí ložnice (13,8 m2) a velký obývací pokoj s kuchyňským koutem (17,8 m2). Z obývacího pokoje se vchází na balkón, ze kterého je krásný a otevřený výhled do okolních polí. Kuchyně je vybavená sklokeramickou varní deskou, elektrickou troubou a digestoří. V suterénu je uzamykatelná sklepní kóje (1,8 m2). K bytu přináleží jedno venkovní parkovací stání (10m2) přímo před vstupem do domu. Byt má všechna okna situovaná na východní stranu.

Ve vnitrobloku se nachází pěkné uzavřené dětské hřiště a cca 1 minutu chůzí NC Oáza, zastávka autobusu do Prahy či MHD Kladno. Dům patří do bytového projektu GARDEN SPOT (první etapa kolaudována v roce 2011). Jedná se o nízkoenergetickou novostavbu v lokalitě s kompletní občanskou vybaveností, ZŠ, MŚ. Objekt plynule navazuje na přírodní prostředí 150 m vzdáleného lesoparku Bažantnice s rybníkem a taky nově rekonstruovaným koupalištěm.

Dům i bytová jednotka jsou ve velmi dobrém stavu. V domě jsou plastová okna, dům i okolí domu se permanentně udržuje, vchodový dveře mají nový čipový systém, kamerový systém zajišťuje bezpečí. Energetická třída bytového domu je B – velmi úsporná. Díky tomu jsou zde velmi nízké fixní náklady na bydlení, pro dvě osoby pouze cca 3.500 Kč (bez elektřiny), z toho fond oprav činí 481 Kč.

Byt je v osobním vlastnictví. Koupi bytu je proto možné financovat i hypotečním úvěrem, který Vám zdarma a rychle zařídíme.

Parametry bytu

Cena
4 490 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
včetně provize, včetně právního servisu
Aktualizováno
9. 9. 2024
Adresa
Generála Selnera, Kladno - Kročehlavy
ID
00082
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
48 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Balkon
Lodžie

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 8 lidí

Prodejce

Martin Dědek

Martin Dědek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 2+kk v Kladně?

Podobné nemovitosti