Prodej bytu 3+1, Plzeň, Vojanova, 68 m2

Vojanova, Plzeň

4 500 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 21 446 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Plzni

Podlahy

Stěhovací služby

Střechy

Informace k bytu

V zastoupení majitele exkluzivně nabízíme prodej hezkého, světlého bytu 3+1 68 m² v osobním vlastnictví, který se nachází v 7. nadzemním podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem ve Vojanově ulici v Plzni-Skvrňanech. Tento byt nabízí nejen krásný výhled do krajiny a zeleně vnitrobloku, ale také dostatek vzrostlé zeleně a parkovacích míst v okolí domu.
Byt má celkovou podlahovou plochu 68,10 m² a je velmi dobře dispozičně řešený. Z centrální prostorné předsíně (7,05 m²) je vchod do všech tří místností: obývacího pokoje (18,10 m²), pokoje (16,10 m²) a pokoje (12 m²). Dále je zde vstup do kuchyně (10,25 m²) a na toaletu. Kuchyně je vybavena elektrickým sporákem s troubou, digestoří a starší kuchyňskou linkou. Z kuchyně je vchod do koupelny se sprchovým koutem, skříňkou s umyvadlem a zrcadlem.
Podlahovou krytinu tvoří lino v chodbě, předsíni, kuchyni a ve všech pokojích, zatímco v koupelně a na toaletě je dlažba. Okna jsou plastová, kuchyně je orientována na severovýchod a ostatní pokoje na severozápad. K bytu náleží sklepní kóje o velikosti 1,4 m² v suterénu domu a je zde možnost využití lodžie v mezipatře. Byt je napojen na veškeré sítě, aktuálně je plyn odpojen. Vytápění a ohřev vody jsou zajištěny dálkově. Úklid společných prostor zajišťuje firma.
Městská část Plzně - Skvrňany nabízí skvělé podmínky pro pohodlný a aktivní život, včetně rychlého přístupu na dálnici D5 Praha-Rozvadov, výborné dostupnosti MHD, veškeré občanské vybavenosti a velkokapacitního parkoviště u domu.
Byt je nabízen vyklizený, pouze s kuchyňskou linkou a sporákem (aktuálně se stěhuje vše z bytu pryč) a je určen ke kompletní rekonstrukci.
Celkové současné náklady na jeho provoz jsou cca 5.500 Kč/měsíc, z toho náklady na fond oprav činí 1.500 Kč/měsíc. Byt má ideální výměru a je vhodný zejména pro mladou rodinu. Nemovitost lze hradit hotově, prodejem jiné vaší nemovitosti nebo hypotečním úvěrem, který vám rádi pomůžeme zajistit.
Pokud máte zájem o prohlídku nebo další informace, neváhejte kontaktovat makléře. Těšíme se na setkání s vámi na prohlídkách.

Parametry bytu

Cena
4 500 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Vojanova, Plzeň
ID
0098
Stavba
Panelová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
68 m2
Lokalita objektu
Sídliště
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 47 lidí

Prodejce

Mgr. Martina Opatrná

Mgr. Martina Opatrná

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Plzni?

Podobné nemovitosti