Prodej bytu 3+1, Kly, 172 m2

Kly

6 180 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 452 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Klech

Informace k bytu

Prodej bytu 3+1, 172 m², Kly, ul. Krauzovna

Nabízíme Vám atraktivní nemovitost o rozloze 172 m², která se nachází v přízemí novostavby v klidné obci Kly u Mělníka. Tento prostor čeká na dokončení podle představ nového majitele a nabízí několik možností využití. Prostor je připraven k dokončení, pro stavbu domu byly využity kvalitní materiály.
Bydlení: možnost vybudovat velkou bytovou jednotku.
Kombinované využití: vytvoření bytu a ateliéru.
Komerční prostor: vhodné pro ordinace, kanceláře, či jiné komerční účely. V patře se nacházejí dvě již obydlené bytové jednotky, každá s vlastním měřičem médií. Zahrada a parkování: společné pro všechny obyvatele domu. Možnost bezbariérového přístupu. Tento prostor je ideální pro ty, kteří hledají flexibilitu v tom, jak využít svůj nový domov nebo komerční prostor. Vše je již připraveno k realizaci Vašeho přání.
Pro více informací a prohlídku nemovitosti kontaktujte naši makléřku. Naše hypoteční specialistka Vám ráda pomůže s financováním.

Parametry bytu

Cena
6 180 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Kly
ID
884339
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Novostavba
Plocha užitná
172 m2
Vybaveno
Ne
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Logo M&M reality

M&M reality

ulice Krakovská 583/9, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Dita Panochová

Dita Panochová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje bytů 3+1 v Klech?

Podobné nemovitosti