Prodej výrobních prostor, Světlá nad Sázavou, Haškova, 875 m2 (ID: 2026674)

Haškova, Světlá nad Sázavou

25 000 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 119 143 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Světlé nad Sázavou

Informace k nemovitosti

Naše realitní kancelář Vám ve výhradním zastoupení vlastníka zprostředkuje prodej výrobního a skladového areálu s rodinným domem na samém okraji města Světlá nad Sázavou. Jedná se o uzavřený kompletně oplocený výrobní a skladovací areál se dvěma samostatnými vjezdy k výrobním prostorům tak i k rodinnému domu.
Areál je řešen hlavní obytnou budovou, kde jsou dva byty o dispozici 3+kk a 4+1, které prošly kompletní rekonstrukcí. Na hlavní obytnou budovu z pravé strany těsně navazuje výrobní hala obdélníkového tvaru 24mx11m a užitné ploše 395 m2.
Výrobní hala je řešena dvěma nadzemními podlažími mezi nimiž se nachází nově vybudované betonové schodiště a výtah s nosností 485 kg. První podlaží budovy tvoří hlavní sklad s výtahem 71 m2 s výsuvnými vraty do uzavřeného dvora areálu, sklad 36 m2, šatna, toaleta s předsíní s umyvadlem, sklad lepení a balení, sklad hotových výrobků, sklad mytí skla. Druhé podlaží tvoří sklad pro balení a expedici skla 199 m2 s kanceláří. Podlahy v 1.podlaží tvoří beton, ve 2. podlaží vysokozátěžová dlažba. Vytápění je ve výrobní hale řešeno lokálními klimatizačními jednotkami a přímotopy.

Solitérně jsou pak v areálu umístěny další objekty - 3 garáže, 1 velká garáž + 3 krytá místa. Na pozemku se dále nachází hlavní dvoupodlažní obytná budova, která momentálně slouží jako rodinný dům se dvěma oddělenými byty se samostatným vchodem. Dům je kompletně celý podsklepený. V suterénu domu je několik sklepů, sušárna, fitko, technická místnost se zásobníkem teplé vody tepelného čerpadla, prachový zásobník centrálního vysavače. V prvním nadzemním podlaží domu je první byt o dispozici 3+kk, do kterého se dostaneme buďto z přední části rodinného domu a nebo ze dvora areálu společnou chodbou. Hlavním vchodem se dostaneme do prostorné chodby, po levé straně je koupelna se sprchovým koutem, vanou a umyvadlem, po pravé straně je samostatná toaleta, vedle toalety je ložnice se vstupem na lodžii, vedle ložnice je prostorný obývací pokoj, naproti hlavním vchodovým dveřím je dětský pokoj, dále je zde kuchyně s kuchyňskou linkou a vestavěnými spotřebiči, z kuchyně se francouzskými dveřmi dostaneme na terasu s nádherným výhledem na panorama města Světlá nad Sázavou a řeku Sázavu.
Po schodišti se dostaneme do druhého nadzemního podlaží, kde je byt 4+1. Od bytu v prvním podlaží se liší pouze velikostí kuchyně, koupelny a umístěním toalety. Vytápění je v rodinném domě řešeno tepelným čerpadlem s rozvodem do podlahového topení pouze v prvním podlaží, ve druhém podlaží je topení rozvedeno do radiátorů. V celém areálu je umístěn kamerový systém.
K rodinnému domu navazuje udržovaná zahrada v rovině. Na zahradě se nachází retenční nádrž na dešťovou vodu.

Při prohlídce od nás dostaneme zpracovaný katalog nemovitosti, kde budou vypsány podrobnější informace o nemovitosti.

Zaujala Vás tato nemovitost?
Doporučujeme prohlídku!
Pro více informací kontaktujte makléře.


Parametry nemovitosti

Cena
25 000 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
11. 9. 2024
Adresa
Haškova, Světlá nad Sázavou
ID
188
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
875 m2
Typ objektu
Patrový
Třída energetické náročnosti
B - Velmi úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 2 lidí

Prodejce

Jaroslav  Bohuněk

Jaroslav Bohuněk

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje výrobních prostor v Světlé nad Sázavou?

Podobné nemovitosti