Prodej ubytování, Mařenice, 750 m2

Mařenice

Cena na vyžádání Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.)

Doporučené firmy v Mařenicích

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou příležitost investice do prosperujícího a útulného penzionu Maxmillián, který se nachází v malebné oblasti Lužických hor v obci Mařenice - Dolní Světlá. Tento zavedený podnik je ideální jak pro investory, tak pro ty, kteří touží splnit si sen o provozování vlastního penzionu uprostřed nádherné přírody. Lužické hory jsou nevelké pohraniční pohoří, ležící na rozhraní severních Čech a Saska mezi Děčínem, Libercem, Českou Lípou a Žitavou. Česká část pohoří se nazývá Lužické hory, zatímco německá část se označuje jako hory Žitavské.

Co penzion Maxmillián v Lužických horách nabízí: 7 krásných a komfortních pokojů s kapacitou 16 lůžek (každý pokoj má vlastní koupelnu a toaletu), stylovou restauraci s kapacitou 46 míst uvnitř a 28 míst na zastřešené terase, kompletně vybavenou profesionální kuchyň, krásný bar s výčepem a krbem, společenskou místnost pro hosty, saunu s relaxační místností a vířivkou, menší byt pro provozovatele a zázemí pro zaměstnance, umístění v klidné lokalitě na slepé komunikaci, což zajišťuje soukromí a pohodu, skvělé hodnocení hostů – penzion má již vybudovanou stabilní klientelu, včetně návštěvníků z Německa, a to nejen díky své poloze na turistické a cyklistické trase spojující Lužické a Žitavské hory, kompletní know-how a vybavení – vše potřebné pro okamžité pokračování v provozu. A do budoucna lze případně uvažovat o realizaci podkrovní vestavby pro ubytovací kapacitu.

Dolní Světlá je malebné letovisko, ležící v údolí horního toku Svitávky asi 2,5 km jihovýchodně pod Luží a 3 km severně od Mařenic. A právě zde, uprostřed čistých a nepřeplněných Lužických hor naleznete krásné ubytování a skvělé jídlo v Pensionu Maxmillián.

Tato nabídka představuje skvělou investici do podnikání v turisticky atraktivní oblasti, která nabízí mnoho možností pro milovníky přírody, turistiky a cyklistiky. Penzion se nachází v blízkosti významných přírodních památek a turisticky zajímavých lokalit, což zajišťuje konstantní zájem hostů po celý rok. Součástí nabídky je kompletní know-how a vybavení, můžete tak převzít běžící podnikání, se skvělým hodnocením od spokojených klientů.

Penzion Maxmillián prošel v letech 2018-2019 zásadní, citlivou a velmi povedenou rekonstrukcí. Vytápění zajišťují 2 výkonná tepelná čerpadla 63 kW. V lokalitě se jedná o výjimečnou a vysokou úroveň ubytování.

Lužické hory jsou stále ještě nedoceněnou lokalitou a netrpí přebujelým turismem jako Krkonoše nebo Jizerky. A to je pro mnohé klienty penzionu Maxmillián důležitým atributem.

Na našich webových stránkách je k dispozici úplná fotogalerie

Nezmeškejte tuto příležitost k investici do zavedeného a úspěšného podnikání. Možná, že je penzion Maxmillián přesně to, co hledáte. V případě zájmu nás neváhejte kontaktovat. Těšíme se na vaše dotazy a rádi vám poskytneme více informací a případně se domluvíme na prohlídce penzionu Maxmillián v Dolní Světlé. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny.

Parametry nemovitosti

Cena
Cena na vyžádání Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, advokátní úschovy a provize realitní kanceláře.
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Mařenice
ID
0224-NP01337
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
750 m2
Typ objektu
Přízemní
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná
Garáž

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 1 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje ubytování v Mařenicích?

Podobné nemovitosti