Pronájem obchodního prostoru, Soběslav - Soběslav II, tř. Dr. Edvarda Beneše, 22 m2 (ID: 2026061)

tř. Dr. Edvarda Beneše, Soběslav - Soběslav II, okres Tábor

5 500 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU
Doporučené firmy v Soběslavi

Informace k nemovitosti

Pronájem obchodního/kancelářského prostoru v širším centru města Soběslav

Nabízíme k pronájmu obchodní nebo kancelářské prostory o výměře 22 m² v přízemí historické budovy na tř. Dr. Edvarda Beneše v Soběslavi. V těsném sousedství se nachází objekt České pošty a zdravotní středisko, velmi blízko je hlavní náměstí v Soběslavi. Ve stejné budově je provozovaná oblíbená kavárna. Prostor je vhodný k využití jako prodejna, provozovna služeb nebo kancelář. Vstup do těchto prostor je přímo z ulice. Okenní prostor a polep dveří poskytují možnost prezentace Vaší činnosti.

Prostor je jednopodlažní a je tvořen místností o výměře 19,5 m² s toaletou a umyvadlem o výměře 2,5 m².
Prostor splňuje požadavky hygienické stanice pro podnikání ve službách jako například masáže, kosmetika, nehtová modeláž a podobně. V hlavní místnosti je umístěno umyvadlo.

V ceně nájmu není vybavení. V současné době je v prostorách vybavení ve vlastnictví předchozího nájemce (viz fotografie) - v případě zájmu je možné některé vybavení odkoupit. V prostorách je zřízen vysokorychlostní internet za cenu 250 Kč měsíčně - službu je možné převzít.

Měsíční nájemné je stanoveno na 5.500 Kč plus zálohy na služby, které si budoucí nájemce nastaví podle způsobu užívání prostoru. Objekt je vytápěn plynovými kamny, v nedávné době byla instalována zcela nová kamna. Pronajímaný prostor má vlastní měření spotřeby elektrické energie a plynu.

Pro bližší informace nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Cena
5 500 Kč /za měsíc
Aktualizováno
18. 9. 2024
Adresa
tř. Dr. Edvarda Beneše, Soběslav - Soběslav II, okres Tábor
ID
292-NP00609
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
22 m2
Vybaveno
Částečně
Lokalita objektu
Centrum obce
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 0 lidí

Prodejce

Mgr. Jana Procházková

Mgr. Jana Procházková

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu obchodních prostor v Soběslavi?

Podobné nemovitosti