Pronájem bytu 3+1, Neratovice, Dr. E. Beneše, 75 m2 (ID: 2025918)

Dr. E. Beneše, Neratovice

19 990 Kč /za měsíc Získejte výhodnou HYPOTÉKU

(+ poplatky 5.552 Kč měsíčně / 2 os + elektřina se přepisuje na podnájemníka)

Doporučené firmy v Neratovicích

Informace k bytu

Vzhledem ke zvýšené poptávce o námi nabízené nemovitosti prosíme všechny vážné zájemce, aby nás pro rychlé vyřízení kontaktovali pomocí odpovědního formuláře u inzerátu. Následně Vám zašleme email s odkazem na krátký osobní dotazník. Po jeho vyplnění se vám ozveme a domluvíme se na dalším postupu a termínu prohlídky.

Nabízíme vám k podnájmu pěkný byt po kompletní rekonstrukci o velikosti 3+1 o rozloze 75 m2 v 1. podlaží (zvýšené přízemí) cihlového domu v lokalitě Neratovice, ulice Dr. E. Beneše.

Kuchyně je zařízená kuchyňskou linkou s elektrickou troubou, elektrickou indukční varnou deskou, digestoří, lednicí s mrazákem, myčkou a pračkou. Další tři pokoje jsou bez zařízení, lze si z nich udělat útulný obývací pokoj a dvě ložnice. V Koupelně je k dispozici velký sprchový kout a WC. V bytě jsou pěkné parkety.

Byt se nachází v žádané lokalitě. V okolí bytu jsou základní a mateřské školy - ZŠ 28. října, MŠ Kaštánek, MŠ Čtyřlístek. V docházkové vzdálenosti jsou menší potraviny a také supermarket Albert. Dobré dopravní spojen zajišťuje vlaková zastávka Neratovice sídliště a autobusová zastávka s linkami 348, 471, 473 a další.

Byt je volný k nastěhování od 1.12.2024.

Parametry bytu

Cena
19 990 Kč /za měsíc
Poznámka k ceně
+ poplatky 5.552 Kč měsíčně / 2 os + elektřina se přepisuje na podnájemníka
Aktualizováno
5. 9. 2024
Adresa
Dr. E. Beneše, Neratovice
ID
02477
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
75 m2
Lokalita objektu
Klidná část obce
Vlastnictví
Osobní
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

Flatimi

Plzeňská 3217/16, Praha

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento byt?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 14 lidí

Prodejce

Markéta Klojdová

Markéta Klojdová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky pronájmu bytů 3+1 v Neratovicích?

Podobné nemovitosti