Prodej činžovního domu, Světlík, 876 m2

Světlík

18 900 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 90 072 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Světlíku

Informace k nemovitosti

Nabízíme k prodeji zavedený a provozovaný Apartmánový dům „Obecná škola“ v obci Světlík - 9 km od Lipenského jezera na spojnici mezi Českým Krumlovem a Frymburkem o celkové podlahové ploše 876 m2. Apartmánový dům o zastavěné ploše 407 m2 je umístěn na okraji rozlehlé zahrady – stavebního pozemku o velikosti 5.195 m2, na kterém se nachází parkoviště, pergola s krbem, prostor pro děti aj.
Samotný apartmánový dům vznikl přestavbou bývalé školy. Na zastavěné ploše 407 m2 se nacházejí dvě obytná podlaží s 1 bytem a se 7 plnohodnotnými vybavenými apartmány s předsíní, vlastním sociálním zařízením, koupelnou a kuchyňským koutem. Dispozice apartmánů je 1+kk, 1+1, 2+kk, 2+1, výměry apartmánů jsou od 23 m2 do 66 m2.
Součástí budovy je společenská místnost - tělocvična, relaxační místnost s velkou vířivou vanou, sklep s kolárnou, dílnou a skladem. Ve 3. NP se nachází prostorná půda (297 m2) pro další možné apartmány. Budova je po kompletní rekonstrukci v r. 2004, osazena plastovými okny, zateplená, rozvody vody a odpadů v plastu a elektřiny v mědi.
Vytápění je zajištěno elektrickými přímotopy. Samotné apartmány i byt mají podružné měření elektrické energie a vody.
Okolí – v dojezdové vzdálenosti nabízí širokou škálu aktivit – Frymburk – aquapark, sjezdovky, cyklostezka – 9 km. Lipno nad Vltavou – aquapark, stezka korunami stromů, skiareál Lipno, běžky, bobová dráha – 16 km. Český Krumlov – 16 km. Lyžařský areál Hochficht – 58 km.
V obci Světlík se nacházejí dvě restaurace, lékař, pošta, zastávka autobusu.

Parametry nemovitosti

Cena
18 900 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Světlík
ID
5121-M2
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Velmi dobrý
Plocha užitná
876 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Třída energetické náročnosti
D - Méně úsporná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tuto nemovistost?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 24 lidí

Prodejce

Milan Pouzar

Milan Pouzar

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje činžovních domů v Světlíku?

Podobné nemovitosti