Prodej rodinného domu, Nový Oldřichov, 295 m2

Nový Oldřichov

11 040 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 52 613 Kč /za měsíc

(Včetně právního servisu, úschovy a provize realitní kanceláře. Prodej v rámci insolvenčního řízení.)

Doporučené firmy v Novém Oldřichově

Rekonstrukce

Úklidové služby

Informace k domu

Nabízíme ke koupi velice zajímavý rodinný dům se zahradou a krytým bazénem v Novém Oldřichově v Libereckém kraji. Nový Oldřichov se nachází mezi N. Borem, Kamenickým Šenovem, Děčínem a Č. Lípou přibližně 90 km severně od Prahy. Obec leží v nadmořské výšce 370 - 550 m na hranici Českého středohoří a Lužických hor, jež jsou zároveň stejnojmennými chráněnými krajinnými oblastmi.

Samotné místo je vhodné pro zájemce hledající klidné a kvalitní bydlení mimo město či místo pro rekreaci se zahradou, která nabídne pohodu v soukromí i komfort zastřešeného bazénu. Ideální pro ty, kteří hledají komfortní bydlení v nadstandardně zrekonstruovaném domě v krásném prostředí severních Čech na dosah mnoha přírodních krás.

Dům byl primárně koncipován pro trvalé bydlení, mohl by však případně být využíván i k rekreačním účelům. Nachází se na klidném místě v blízkosti cyklostezky Varhany asi 12 km od Č. Lípy a 8 km od N. Boru. Cesta z Prahy sem potrvá asi hodinu a 20 min.

Dům má 2 podlaží, je podsklepený a navíc s využitým podkrovím. Byl kompletně a nákladně zrekonstruován v roce 2020. V momentálně neudržované zahradě je zapuštěný zastřešený bazén navazující na terasu u domu. Celá tato část vytváří příjemný prostor pro relaxaci i zábavu s dostatkem soukromí. Zahrada i bazén budou vyžadovat revitalizaci z důvodu dočasného neudržování způsobeného probíhajícím insolvenčním řízením.

Přízemí nabízí obývací a jídelní prostor se vstupem na terasu k bazénu, vhodně umístěnou kuchyň s okny a nadstandardní kuchyňskou linkou, pracovnu, zádveří a technickou místnost. V patře jsou 3 ložnice. Dům má 2 luxusní koupelny, využitelný prostor v podkroví, komfortní terasu vhodnou pro odpočinek i zábavu, parkování přímo u domu a v neposlední řadě také krásné sklepní prostory vhodné jak pro skladování, tak pro zábavu. Celková užitná plocha je 265 m2, z toho je suterén 60 m2 a podkroví 53 m2. Součástí jsou vedlejší stavby kanceláře (klimatizované), krytého zapuštěného bazénu a zahradního domku na nářadí. Dům je obklopen zahradou, která bude potřebovat péči a zásadnější renovaci, avšak brzy udělá radost jak dospělým tak i dětem, jelikož vytváří prostor pro relaxaci, rozjímání i hry. Celková výměra pozemku je 1.135 m2.

Půdorysné dispozice domu jsou patrné z přiložených vizualizací a zároveň si můžete celý dům projít prostřednictvím 3D Virtuální prohlídky.
Na našich webových stránkách je k dispozici úplná fotogalerie a dispozice všech podlaží.

Vytápění je zajištěno elektrokotlem s možností topení krbem v přízemí. Ohřev TUV elektřinou.

Nemovitost je prodávána v rámci insolvenčního řízení. Nabídková cena je zároveň cenou, která byla stanovena znaleckým posudkem (k dispozici).

Pokud hledáte atraktivní dům po kompletní rekonstrukci v oblasti severních Čech, pak věřím, že Vás tato nabídka zaujme. Ozvěte se nám a domluvíme se na dalším postupu případně na osobním setkání v Novém Oldřichově. Před samotnou prohlídkou nemovitosti je vyžadována informace o připravenosti k úhradě kupní ceny.

Parametry domu

Cena
11 040 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Včetně právního servisu, úschovy a provize realitní kanceláře. Prodej v rámci insolvenčního řízení.
Aktualizováno
4. 9. 2024
Adresa
Nový Oldřichov
ID
0224-NP01334
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Po rekonstrukci
Plocha užitná
265 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Klidná část obce
Podlahová plocha
295 m2
Plocha nemovitosti
1135 m2
Třída energetické náročnosti
C - Úsporná

Kontaktovat makléře

Realitní kancelář

RE/MAX Living

U Synagogy 2983, Česká Lípa

Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 33 lidí

Prodejce

Aleš Zemek

Aleš Zemek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Novém Oldřichově?

Podobné nemovitosti