Prodej rodinného domu, Rešice, 67 m2

Rešice

600 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 2 859 Kč /za měsíc

(Za nemovitost včetně provize a právního servisu)

Doporučené firmy v Rešicích

Informace k domu

Nabízíme Vám k prodeji nemovitost v obci Rešice, jedná se o starý dům, který je buď určený ke kompletní rekonstrukci a mírné úpravě půdorysu. Nebo po demolici stávajícího domu je to krásná stavební parcela v klidné částí obce. Celková plocha pozemku je 214m2. Na pozemek je dotažená voda, kanalizace, elektřina a přípojka plynu se nachází na hranici pozemku. V obci se nově buduje optický kabel vysokorychlostního internetu.

K domu náleží i nedaleký sklep na uskladnění potravin. Nad sklepem je pozemek o ploše 85m2 vedený v katastru nemovitostí jako ostatní plocha.
Obec se nachází v oblasti Hrotovické pahorkatiny. Jižním směrem nedaleko obce se rozprostírají malebné lesy, které lákají ke krásným procházkám a odpočinku v přírodě. Velkou výhodou je dobrá dostupnost do Dukovan, které mají velkou nabídku pracovních příležitostí.

S financováním nemovitosti Vám rádi pomůžeme. Průkaz energetické náročnosti nebyl dodán, z toho důvodu je uvedena třída G. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte a kontaktujte realitního makléře.

Parametry domu

Cena
600 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Poznámka k ceně
Za nemovitost včetně provize a právního servisu
Aktualizováno
17. 9. 2024
Adresa
Rešice
ID
101029
Stavba
Smíšená
Stav objektu
Špatný
Plocha užitná
67 m2
Typ objektu
Přízemní
Plocha nemovitosti
214 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 25 lidí

Prodejce

Lucie Komínová

Lucie Komínová

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Rešicích?

Podobné nemovitosti