Prodej rodinného domu, Trutnov, 275 m2

Trutnov - Starý Rokytník

6 090 000 Kč /za nemovitost HYPOTÉKA od 29 023 Kč /za měsíc
Doporučené firmy v Trutnově

Informace k domu

Tímto si Vám dovoluji představit exkluzivní nabídku rodinného domu / zemědělského stavení v okrajové části Starý Rokytník okresního města Trutnova.
Komplex tří staveb (rodinný dům, stodola a garáž s dílnou) je umístěn přibližně 100 metrů od sjezdu z hlavní komunikace, která prochází Starým Rokytníkem, tudíž je částečně oproštěn od ruchu silnice.

Rodinný dům je postaven jako stavba téměř obdélníkového půdorysu, která se pyšní dvěma obytnými nadzemními podlažími, podkrovím a menším sklepem. Dům je osazen klasickou sedlovou střechou, pokrytou krytinou z bon. šindele. Tato střecha je obohacena několika vikýři s okny, která nejenže zvyšují užitnou hodnotu podlahové plochy, ale také přinášejí do podlaží více světla a vzdušnosti.
Základy rodinného domu jsou vybudované z kamene. Svislé nosné konstrukce byly zhotovené ze standardních pálených cihel. V 90. letech byly obvodové stěny podřezány, aby se zabránilo vzlínání zemní vlhkosti.
Stropní konstrukce jsou převážně dřevěné trámové, nové po rekonstrukci a zateplení stropu v 90. letech. V technické místnosti, koupelně a chodbě se nacházejí stropy klenbové.
Podlahy v prvním nadzemním podlaží jsou betonové, pokryté buď laminátovou podlahou, nebo dlažbou, a je tak zajištěna variabilita použití nových podlahových krytin. Toto podlaží představuje plně dokončený byt s dispozicí 3+1, který je připraven k okamžitému obývání.
Druhé nadzemní podlaží je v současné době v rozestavěném stavu, avšak s velkým potenciálem. Jsou zde zhotoveny dělící příčky, buď zděné, nebo z SDK konstrukcí, a zhruba rozvedeny sítě po celém patře. Střešní plášť je zateplený a podlahu tvoří dřevěná prkna. Toto podlaží je tak při drobných úpravách připraveno k dokončení podle vašich představ.
Okna v celém domě jsou plastová, instalovaná v roce 2010, což zlepšuje tepelnou a izolaci a vzduchotěsnost domu. Vstupní dveře do domu jsou realizovány ve stejném stylu jako okna, interiérové dveře jsou dřevěné zasazené do kovových zárubní.
Fasáda domu je zhotovena ve stylu hrubé házené omítky, která dodává stavbě tradiční vzhled. Tato povrchová úprava však postrádá moderní tepelnou izolaci a je tak do budoucna třeba myslet na její rekonstrukci.

Inženýrské sítě: Elektrická přípojka – 220/380 V, vytápění – tepelné čerpadlo z r. 1994 (voda/voda), kotel na dřevo nebo krb, z vrtu pro TČ odběr pitné vody (veřejný vodovod v komunikaci před pozemkem), ohřev vody – elektrický bojler, kanalizace – žumpa s přepadem a trativodem, internet, satelit

Příslušenství: garáž pro dvě auta + chlív pro domácí zvířata, stodola na skladování sena a parkování pro traktor, zahradní altán, skleník, částečné oplocení

Celková výměra pozemků včetně zastavěné plochy je 2.237 m2 (z toho zastavěná plocha RD 189 m2). Příjezd k domu je zajištěn po městské asfaltové komunikaci.

Parametry domu

Cena
6 090 000 Kč /za nemovitost Spočítat hypotéku
Aktualizováno
3. 9. 2024
Adresa
Trutnov - Starý Rokytník
ID
01RD2421
Stavba
Cihlová
Stav objektu
Dobrý
Plocha užitná
275 m2
Typ objektu
Patrový
Lokalita objektu
Okraj obce
Plocha nemovitosti
2237 m2
Třída energetické náročnosti
G - Mimořádně nehospodárná
Garáž

Kontaktovat makléře

Máte zájem o tento dům?

Tímto, v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady (EU) 2016/679, v platném znění, prohlašuji, že mi je alespoň 16 let a uděluji tak svůj souhlas se zpracováním zadaných údajů (jméno, telefon, e-mail, ip adresa) společnosti B3 Technology, s.r.o., IČ: 07330600, se sídlem Novostavby 126/23, 435 11 Lom (správce dat), za účelem předání dotazu z tohoto formuláře Vámi vybranému inzerentovi a zpětného kontaktování mé osoby. Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců. Informace předané tímto formulářem budou uloženy v databázi správce maximálně po dobu 10 let. Odvolání souhlasu s uložením a zpracováním poskytnutých dat lze e-mailem na info@bydlisnami.cz. V případě podezření na neoprávněné použití Vámi poskytnutých údajů máte právo předat podnět k šetření Úřadu pro ochranu osobních údajů. Více informací
Chystáte se prodat nemovitost?
Pomůžeme Vám!

Inzerát si prohlédlo 6 lidí

Prodejce

Ing. Petr Kotek

Ing. Petr Kotek

Hlídací pes

Chcete dostávat emailem podobné nabídky prodeje rodinných domů v Trutnově?

Podobné nemovitosti